Paw Kiewicz Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witamczy ktoś mógłby udostępnić <CyanogenMod 11.0> bo pod linkiem umieszczonym na początku tematu plik nie istniejewszystkie pozostałe już pobrałem a tego jednego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 http://get.novafusion.pl/file/308314/cm11.0_codina.nova.20141215.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestem_nowy_nic_nie_wiem Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Gdy klikam (VOL. UP + HOME + POWER) mam inny panelpisze mi coś takiego: Android system recowery <3e>Enter: OK Key Select: VOL up / VOL down(i cztery opcje)reboot system nowapply update from sdcardwipe data/factory resetwipe cache partition nie mam opcji: install update form external storageCo zrobić? Gdy wchodzę w apply update from sdcard i daję do zainstalowania root.zip wywala błądPOMOCY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Na początku root, recovery, a na koniec instalacja romu. Root dla Ace2 Android JELLYBEAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestem_nowy_nic_nie_wiem Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ale problem w tym, że gdy klikam (VOL. UP + HOME + POWER) mam inny panelpisze mi coś takiego: Android system recowery <3e>Enter: OK Key Select: VOL up / VOL down(i cztery opcje)reboot system nowapply update from sdcardwipe data/factory resetwipe cache partition Nie mam opcji: install update form external storage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Wrzuć sobie te recovery http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1151-galaxy-ace-2-cwm-recovery-6-gt-i8160/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestem_nowy_nic_nie_wiem Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Przed chwilą próbowałem plik update.zip wgrać za pomocą odina wersja 1.85.Za pomocą 7-zip zmieniłem format z zip na tar.Później dodałem to do PDA w odinie i podłączyłem telefon(telefon oczywiście w trybie donwloading)Dałem start iiiiiiiiiii .............. FAIL!Powiedzcie co zrobiłem źle.PsMam kartę pamięci jak normalnie korzystam to wykrywa ale w trybie recovery nie.Teraz odkryłem że zepsułem se telefon. Pisze mi:Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again.Chyba da sięto jakoś naprawidź kiesem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 download mode Ci działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestem_nowy_nic_nie_wiem Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Tak działa.Mam jedno pytanie, żeby naprawić telefon potrzebny jest S/N sprawdziłem pod baterią mam RF1D24PXJSL ale kies pokazuje że jest to nieprawidłowe, Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Aby kies widział telefon trzeba mieć stocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Użyj odina. Na forum jest instrukcja jak wgrać i uratować telefon.Tym bardziej, jak działa ci download. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestem_nowy_nic_nie_wiem Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Spoko. Naprawiłem. Wgrałem andoida 4.1.2. Ciesze się nawet że chwilowo go popsułem bo teraz mam nowe recovery i moge wgrać cyanogenmod tak jak wy pokazujecie. Dzięki za wszystko.Wie koś może czemu nie chce mi się zainstalować gapps?Pisze coś takiego:Android 4.4.x ROM detectedInsufficient storage space available in System partition. You may want to use a smaller Gapps (i.e. Mini Modular GApps)If you have further questions, please post the pa_gapps.txt file that has been copied to /sdcard PS 400 megabajtów to za mało miejsca? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 źródło gapps? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestem_nowy_nic_nie_wiem Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 w tym poście na pierwszej stronieale już działa pobrałem dla cyanogenmod 11 stądPS w tym poście na pierwszej stronie link do cyanogen jest nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 poprawimy i dodamy gappsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestem_nowy_nic_nie_wiem Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 co ja pisze :C to nie gapps jest nieaktywny tyko cyanogenmodMiałem napisać tak: zły gapps pobrałem w tym poście na pierwszej stronieale już działa pobrałem dla cyanogenmod 11 stądPS w tym poście na pierwszej stronie link do cyanogen jest nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 z Gaaps'ów polecam Android 4.4.2 Custom Aroma GApps, możesz wybrać jakie modóły gaaps'ów wgrać, polecam do modu na 3gb pamięci emmc, albo tej drugiej co sie przez zipa robi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiSqrwiel Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Można poprosić o odnowienie linków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 linki do cwm, sterowników,gaaspów są ok więc podejrzewam że chodzi Ci o romto masz do Kitkata TeamCanjica http://d-h.st/q16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexer Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Siemka sorry za odkop ale mam problem bo zrobiłem to i wszystko jest ok ale nieraz pojawia się komunikat <aplikacja> została zatrzymana co zrobić?Siemka sorry za odkop ale mam problem bo zrobiłem to i wszystko jest ok ale nieraz pojawia się komunikat <aplikacja> została zatrzymana co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zrób wipe data/cache .. mi zawsze pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexer Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nie pomaga :/ Jakieś propozycje jeszcze? Do tego nie moge założyć konta google bo przywraca mnie do menu stworzenia konta Pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wgraj stock i zainstaluj all od nowa .. moze to coś da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 @vexer w recovery sformatuj system, jeszcze raz wgraj custom rom i gaapsy,pobierz gaapsy aroma, są zrobione z instalatorem, wybierz że chcesz tylko wgrać sklep play, resztę sobie dograsz z sklepu play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexer Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 @PeliKan mógłbyś podesłać te gaapsy bo na forum nie ma a jak szukam to nie ma z instalatorem prosiłbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi