Witam potrzebuje pomocy z alcatel ot-908 a wiec tak...telefon niebyl uzytkowany przez okolo miesiac i bateria calkowicie padla...ruszylem ja recznie no i wszystko ok...telefon sie wlaczyl i dzialal przez okolo 2 godziny sie ladowal az tu nagle zaczelo migac logo androida? wlacza sie i wylacza...ciagle kombinacje klawiszami nic nie daja niestety:( z gory zaznaczam i PRZEPRASZAM bo jest opisane jak to zrobic w innym temacie ale ja potrzebuje kogos co mi naprawde pomoze tak krok po kroczku bo telefon jest pilnie potrzebny...odplace sie w kazdy sposob:) chodzi mi dokladnie o wgrywanie tego fastboot co opisal grzesiek...
Pytanie
sobonios
Witam potrzebuje pomocy z alcatel ot-908 a wiec tak...telefon niebyl uzytkowany przez okolo miesiac i bateria calkowicie padla...ruszylem ja recznie no i wszystko ok...telefon sie wlaczyl i dzialal przez okolo 2 godziny sie ladowal az tu nagle zaczelo migac logo androida? wlacza sie i wylacza...ciagle kombinacje klawiszami nic nie daja niestety:( z gory zaznaczam i PRZEPRASZAM bo jest opisane jak to zrobic w innym temacie ale ja potrzebuje kogos co mi naprawde pomoze tak krok po kroczku bo telefon jest pilnie potrzebny...odplace sie w kazdy sposob:) chodzi mi dokladnie o wgrywanie tego fastboot co opisal grzesiek...
Top użytkownicy dla tego pytania
48
39
8
3
Popularne dni
7 Lis
63
8 Lis
24
6 Lis
8
10 Lis
3
Top użytkownicy dla tego pytania
sobonios 48 odpowiedzi
Grzesiek95112 39 odpowiedzi
smiglo24 8 odpowiedzi
aloisy 3 odpowiedzi
Popularne dni
7 Lis 2012
63 odpowiedzi
8 Lis 2012
24 odpowiedzi
6 Lis 2012
8 odpowiedzi
10 Lis 2012
3 odpowiedzi
Popularne posty
sobonios
oks;D zyje nadzieja ze sie pojawi dzis:D
sobonios
probowalem od poczatku tak jak opisane w innym temacie ale nielape poprostu:) potrzebuje najlepiej linki do programow i bardzo szczegolowy opis:P odplace sie jakos:) wlaczam telefon mi pokazuje sie l
smiglo24
U mnie to jest tak że raz działa kombinacja klawiszy (naciskam power i trzymam , gdy zawibruje naciskam vol- i trzymam jakieś 10 sek. nie puszczając powera) a raz nie .?.pamiętam że pomógła też progra
97 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi