Judyta Wylenzek Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Nie, wył telefon, i wl z kombinacja klawiszy vol up+home button+power, ew wpisz w terminalu takSuReboot recoveryZatwierdzasz chyba home buttonem, albo powerem, nie pam już bo uzywam twrp a nie cwmJak sie odpali wyszukaj cos w stylu backup, potem restore, wybierasz ten backup czekasz i już,Jednak polecam zrobic swiezy backup a stary skasowac-------------zrobione tak jak napisałeś ale dalej ten sam system co był .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 widocznie to była kopia zapasowa Twojego systemu, skasuj jak chcesz ten backup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djeerg Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 nie da się ściągnąć romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Można pobrać kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Janota Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jak tam z baterią. I czy pójdzie na modemie z 4 na końcu? Śmiga jak marzenie. Nawet w Antutu lepiej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Adamczak Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Sorry, but this file is not available for download any longer.Prosiłbym o reupload linka do ściągnięcia cyanogenmoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 proszz http://get.novafusion.pl/?id=1658 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Janota Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jakby ktoś miał problem z deep sleep, to tweaki do build.prop pomagają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam. Mam problem z instalacją CM11. Instaluję przez TWRP potem gapps, na koniec wipe dalvik, cache. Po restarcie podczas uruchomienia systemu wyskakują mi komunikaty process.android.acore został zatrzymany, com.android.phone został zatrzymany, android.process.media został zatrzymany. Telefon się restaruje i znowu wyskakują komunikaty i tak w kółko. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 A wipe data? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 DaRkShAdOw wielkie dzięki faktycznie wipe data nie zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juzeff Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Wgrałem dziś cm11.0_golden.nova.20160508.ODIN_TWRP i na samym początku nie działają przyciski wstecz i menu. Po chwili załapują. EDIT Już działają - widać tylko przy 1 uruchomieniu tak miały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Winny custom rom. Zmień na inną wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juzeff Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Wiecie może, w którym miejscu są ustawienia aparatu w tym romie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Włącz aparat i poszukaj opcji ... inaczej się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Tak jak mówi kolega wyżej, musisz wejść na aparat Wysłane z mojego Xperia Z1 Compact przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juzeff Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Zanim spytałem oczywiście odpaliłem aparat i opcji brak, jest tylko przycisk migawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Pokaż screena, bo nie pamiętam dokładnie jak wygląda aparat kk na cm Wysłane z mojego Xperia Z1 Compact przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juzeff Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Nie ma tematu - zrestartowałem fona i przyciski już są. Dzięki za chęć pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Wam też na tym romie nie działają gaapsy?Zainstalowałem w twrp. Najnowsze dostępne wersja Pico oraz nano.I za cholere zalogować się na Google nie mogę.CM11 od novafusion.Gdyby nie to to zostałbym na CM11.Bo wyższe custom romy jakoś mam wrażenie mulą na moim s3 mini.Dlatego szukam rozwiązania jak te gaapsy uruchomić Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu TapatalkaProblem rozwiązany. Pobrałem i zainstalowałem gaapsy z pierwszego wpisu. Bez problemu mogę zalogować się na swoje konto Google.Widocznie był problem po wgraniu gaapsow z open gaaps.Całe szczęście udało mi się dojsc co było przyczyną Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Temat do zamknięcia.Jig dzisiaj przyszedł, ale telefon udało mi się wcześniej naprawić bez niego.W każdym razie przyda się na przyszłość.Problem uważam za rozwiązany. Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi