Rado_90 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Nie musi być odblokowany Bootloader żeby wgrać TWRP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Wgrać by mógł, tylko nie widzę obrazu.img dla zablokowanych, jedynie aplikacja.apk na telefon instaluje twrp na zablokowany bootloader. Zatem zostaje nam myśleć. Próbowałeś wgrywać starszą wersją flashtoola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado_90 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 flashtool wersja 0.9.20.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 spróbuj inną, starszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado_90 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 nie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado_90 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udało się w końcu go odpalić na Androidzie 4.2.2, ale włącza się jedynie gdy jest podłączony do komputera lub ładowarki, z czym to może być związane? Da się jakoś to naprawić? Może być to wina baterii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Baterii lub przycisku POWER. Dasz radę go zablokować? W sensie ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Jest chociaż trochę naładowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado_90 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 bateria jest naładowana do 80%, telefon blokuje się i odblokowuje bez problemu ale gdy go wyłączę i chcę ponownie włączyć to włącza się tylko logo sony, włączyć go można jedynie gdy jest podłączony do zasilania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dziwna sytuacja. Bardzo dziwna. Nie mam pomysłów. Wiadomo. Najlepiej dać do serwisu, ale może ktoś wie, co z tym. Ja się nigdy z czymś takim nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jak żyje 250 lat tak nigdy nie spotkałem się z takim problemem. Czy po wgraniu tego 4.2 próbowałeś wgrać najnowszy ROM i spróbować coś zrobić? Dla mnie to wygląda jak źle wgrane biblioteki systemowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado_90 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Wgrałem najnowszego Androida 5.1.1 i włączył się ale jedynie gdy był podłączony do ładowarki, gdy próbuję wejść w jakąś aplikacje typu galeria lub aparat telefon sam się wyłącza, lecz gdy jest podłączony do ładowarki aplikacje działają. Bateria jest naładowana w 95%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Czyli coś z baterią= serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 6 godzin temu, Mitlex napisał: Jak żyje 250 lat tak nigdy nie spotkałem się z takim problemem. No nieźle obie wojny żeś przeżył, rozbiór polski też był i inne powstania przeciwko zaborcom XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wychowanie Fizyczne Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witam ! Wszystko zrobione wg instrukcji, w momencie, kiedy soft miał już się wgrywać, cały czas jest 0% (już długi czas) i nic się nie ''rusza'' Czy ktoś wie, czym to może byc spowodowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Witam ! [emoji4] Wszystko zrobione wg instrukcji, w momencie, kiedy soft miał już się wgrywać, cały czas jest 0% (już długi czas) i nic się nie ''rusza'' [emoji20] Czy ktoś wie, czym to może byc spowodowane ? Flashtool w najnowszej wersji? Jeżeli tak. To spróbuj na starszej. Wgrywajac stock do Xperii m jakiś czas temu miałem podobnie. Pomogła de instalacja Wszystkiego. I instalacja starszej wersji Wysłane z mojego GT-I8160(P/L) przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wychowanie Fizyczne Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Flashtool w wersji 0.9.9.0. Możesz podać w jakiej ''starszej'' Ty robiles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Używałem bodajże wersji 8.9 dokładnie nie pamiętam bo komputer się popsul i nie mam do niego dostępu już. Na chomikuj powinna być. Znajdź to ci udostępnie do pobrania za darmo stamtąd. Bo mam wolny transfer na chomikuj z którego nie korzystam. Niestety inaczej obecnie nie pomogę Wysłane z mojego GT-I8160(P/L) przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wychowanie Fizyczne Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Dziękuję !! Znalazłam coś takiego: https://chomikuj.pl/Wally169/Sony+Xperia/Tool+(+Narzedzia+)/flashtool-0.9.18.5-windows,4592775527.exe(executable) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Dziękuję !! [emoji4] Znalazłam coś takiego: https://chomikuj.pl/Wally169/Sony+Xperia/Tool+(+Narzedzia+)/flashtool-0.9.18.5-windows,4592775527.exe(executable) Masz tamtego co link wysłałeś nie mogłem zachomikować żeby Ci udostępnić. A tylko pliki które mogę zachomikować mogę komuś za darmo udostępnić. Znalazłem podobną wersję. Odinstaluj wszystko łącznie ze sterownikami i wszystko od nowa poinstaluj. Te najnowsze wersje Flashtoola są nie do robione. I podobne błędy wywala na różnych Xperiach. Link do pliku. Oczywiście free transfer https://chomikuj.pl/Alexstrife18/Oddane Hasło do folderu to 1234 Pozdrawiam Ogólnie to jakby ktoś potrzebował cokolwiek za darmo z chomika pobrać. To niech pisze na pw. Będę to zachomikuje i udostępnie do pobrania za darmo. Wysłane z mojego GT-I8160(P/L) przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi