Pankrychuxxs98 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Wszystko git tylko nie mogę wejść w tego recovery może ktoś poda nowszą wersję na trenda i spróbuje jeszcze raz zainstalować przez odina oraz zrobiłem unroot'a tak więc zainstaluje superuser jestem w tych rzeczach nowy mam nadzieje że pomożecie mi trochę jaśniej wytłumaczyć z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 A jak włączasz recovery? Jak masz unroot-a to może być problem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pankrychuxxs98 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 włączam normalnie power,home,vol +root'a zrobiłem programem 1 click root było wszystko w porządku oraz pojawiła mi się aplikacja superuser,której nie mogłem odinstalować,aplikacje prosiły o uprawnienia root'a i nawet wtedy udało mi się raz wbić w cwm recovery nie wiem jak udało mi się to zrobić,ale później lipa.Unroot'a zrobiłem tym samym programem, a jak próbuje jrscze raz go zrootować to wychodzi informacja że mam już root'a.Zainstalować superuser z sklepu play ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Hard reset i ponowna instalacja. Pro po, aplikacja superuser to nie jest zwykła aplikacja.Ona się włamuje w pliki systemowe i nie jest wskazane sobie nią robić co się chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pankrychuxxs98 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ok, a czym zrobić hard reset ?Chodzi mi o recovery systemowe czy przywrócić ustawienia fabryczne w telefonie? Zrobię przez android recovery i mam parę pytań.Czy jak uda mi się wejść do cwm recovery i nie mam funkcji reboot to wyciągnąć baterię?Czy najpierw robić root'a czy dopiero ja uda mi się wejść do cwm recovery?Z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 najpierw:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1263-samsung-galaxy-trend-root-i-wgrywanie-cwm-recovery/potem:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1529-galaxy-trend-twrp-touch-recovery-wer-2360/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pankrychuxxs98 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Czyli pobrać TWRP recovery.Jeszcze dziś to zrobię napisze czy wyszło.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 A co do ustawień fabrycznych to masz opcję w telefonie.Nie koniecznie musisz to robić poprzez Stock Recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pankrychuxxs98 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Wiem dzięki.Ale co pobrać cwm recovery czy TWRP?dokładniej które z nich zainstalować Aha czyli obydwa najpierw cwm a potem ten drugi ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ta wersja czy inna... nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pankrychuxxs98 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Zainstalowałem cwm recovery i nadal nie mogę do niego wejść,tak więc zainstalowałem to drugie i również nic niestety za chiny nie mogę wejść do tego recovery może to przez trójkąt ?dodam że w trybie download u góry wyświetla mi się liczba instalowań i model oraz jakieś głupoty,ale nic się tam nie zmienia podczas instalacjiPogłówkuje się jeszcze nad tym, może mi ktoś pomoże,a jak nie to dam sobie spokój i nie bd nikogo tym zajmował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 a wyjaśnij jeszcze Volume Up - gdy zobaczysz ten trójkąt Tryb odzysku włącza się z odwrotnym przyciskiem Volume. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pankrychuxxs98 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 wyskoczył trójkąt nacisłęm vol+ i nic, zrobiłem tak samo tylko vol - też nic telefon normalnie się włącza dziwne bo we wszystko inne mogę wejśćdodam że jak trzymam cały czas vol+,home,power to telefon głupieje i cały czas wibruje,dopiero jak puszcze to się wyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 A w stockowe recovery mogłeś wejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pankrychuxxs98 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 wiem że raz udało mi się tam wbić może inna kombinacja przycisków ?Jak zainstaluje cwm to mam wyciągnąć baterię i odłączyć kabel a potem do niego wbić ale tak się nie dzieje tak może idzie z android recovery wbić do cwm ?Zrobię tak wyzeruje licznik i usunę ten trójkąt zrobię hard reset i spróbuje jeszcze raz.Napisze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslaw Konieczny Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Moze ktos pomoc bo nie mogę wejsc w tryb recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harder Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 na raz vol up i down trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Najpierw UP, a potem DOWN (jak pojawią się opcje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslaw Konieczny Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Żle napisałem.Rootuje wg instrukcji do pkt 14 przebiega wszystko sprawnie.Po wlorzeniu bateri nie moge mejsc w tryb reconvery.Wyskakuje mi maly pomaranczowy wykrzyknik i telefon sie blokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz272 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 witam dziś wziąłem ten telefon w mix plus próbuje go zrotować ale tak samo jak koledze u góry wyskakuje mi ten ''czerwony wykrzyknik'' jak chcę wejść w recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 To spróbuj takPodczas uruchomienia kliknij HOME i Volume UPA jak zobaczysz napis samsung to trzymaj HOME Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raquas Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 W punkcie 11 kiedy już podłączyłem kabel usb, to odin nie informuje mnie o podłączeniu. Co robić w takiej sytuacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 masz na pewno wgrane sterowniki USB >? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysiak Krysiaks Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Panowie mam problem , pobralem z sammobile soft od T-mobile , i gdy zainstalowalem rom 1 to telefon mi sie nie chcial uruchomic bylo logo SAMSUNG przez 10 min i nic nie ruszylo potem sprobowałem ten 2 co tez byl i tez lipa to samo , pomozcie panowie troche bo chce miec oryginalny soft z T-Mobile bo mam tel na abonamencie jeszcze i gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Wejdź w Stockowe Recovery (POWER+HOME+VOL. UP+VOL. DOWN) i zrób Full Wipe.Mi to pomogło. Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi