Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Kies nie wykryje urządzenia. Tryb debugowania uruchomiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyskmm Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jak zmienić miejsce docelowe instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jak zwiększyć pamięć wewnętrzną ? (sdcard --> extsd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaczko Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie mam uruchomionego trybu debugowania, a nawet jak miałem to też nie wykrywało Edit: Może pomoże informacja, że wcześniej wykrywał mi komputer telefon na cyanogenie, a teraz nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 @Czaczko manager urządzeń wskazuje urządzenie poprawnie? Przypadkiem nie używasz windowsa 8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaczko Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Używam Windows 7 Ultimate 32 bity, a po podłączeniu telefonu do komputera na komputerze nic mi nie wyskakuje, a na telefonie mam jedynie ładowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Screen z managera poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaczko Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Link do screena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 No i wszystko jasne brak sterowników. Zainstaluj program kies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaczko Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 ok, działa dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexi13pl Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Mógłby ktoś wrzucić ponownie to na inny hosting z powodu takiego, że ten "nowy link" też nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wszystko działa nie rozumiem z czym masz problem. Wchodzi w link i klikasz download now. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lansero92 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam, mam delikatny problem ponieważ wszystko zrobione dokładnie według instrukcji, Root, CWM, ROM, gaaps no i kernel i nie chce sie uruchomić. Zatrzymuje mi się ciągle logo (wczytywanie systemu) caynogena i nic. Jakies pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wipe'y zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeStR0y Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Siemka. Chce wgrać sobie tego cm'a i kiedy chcę wejść w recovery mode, po przytrzymaniu przycisków (power tylko do podświetlenia ekranu, home i volume +) telefon dalej normalnie startuje i recovery mode się nie uruchamia. Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 jak masz roota to zainstaluj terminal emulator i tam wpisz komendy:su(przyznaj uprawnienia roota)reboot-recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeStR0y Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ogólnie to oplaca sie przejsc na ten system ze stocka jesli nie bd korzystać z bluetooth'a i aparatu? No dobra, cm zainstalowany. Wszystko fajnie w miare chodzi, bugi mi nie przeszkadzają, ale martwi mnie to, że bateria od północy do 6 spadła z 80% do 57% (i to w trybie samolotowym). Jest na to jakiś sposób czy po prostu tyle będzie trzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 polecam dział optymalizacjihttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4719-40-jak-odlagowa%C4%87-swojego-androida/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeStR0y Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 no spoko, tylko to jest bardziej dział o tym jak przyspieszyć prace telefonu, a nie wydłużyć żywotność baterii xD poza tym wszystkie czynności wymienione tam zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 odinstaluj usługi google play i sprawdź czy problem nadal występuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeStR0y Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 właśnie powiem Ci że możliwe ze to jest przez usługi, bo to one zjadają 45% baterii podczas, gdy system 26, a ekran 12, więc zaraz odinstaluje i dam znać czy będzie poprawa czy nie XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Lel .. Glupi tapatalk .. A wracajac do tematu to ten CM bardzo zjada baterie i statystyki zgadzac sie nie musza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeStR0y Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Zauwazylem.. od polnocy do teraz ze 100% do 69, nic nawet nie robilem.. cm 10.2 jest lepszy jesli chodzi o baterie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Nie mam pojecia .. Zawsze mozesz wgrac i sprawdzic .. Mi wql bateria slabo trzymala na trendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Opisując działanie cm w skrócie. Pomimo tego ze jest super czysty oraz zoptymalizowany pobiera większe zasoby energii przy słabszych modelach telefonu. Jednakże dzięki temu telefon chodzi bardziej stabilnie i szybciej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi