r0xden Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Skoro bootloader odblokowany nie musisz go znowu odblokowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koxx7777 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam . Mam problem nie moge wejśc w tryb recovery . Gdy wchodze w niego to telefon sie po prostu restartuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam wszystkich !! mam HTC desire 500 po włączeniu zatrzymuje się na logo HTC i wibruje 7 razy.Z tego co widzę telefon ma odblokowany bootloader.Po podłączeniu pod komputer na chwilę go wykrywa i po paru sekundach wyskakuje nieznane urządzenie.Proszę o jakieś podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 @ korbov666 sprawdź kabel jak i port Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 próbowałem na 3 kablach i 3 portach w tym jeden 3.0 i to samo,jak chce wejść w recovery to pokazuje się tylko napis i logo HTC i znów wibracje. a po zrobieniu factory reset nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 widocznie obraz recovery jest uszkodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 można coś z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 zaflashuj je od nowa przez fastboota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 i tu mam problem bo po wpisaniu komendy wyskakuje mi waiting for device i stoi ciagle w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 sprawdze na innym laptopie z win 7 może na nim pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Na drugim lapku wszystko działa ok,ale podczas wgrania wyskakuje mi błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 A roota masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 a jak mogę to sprawdzić ? według poradnika roota wgrywa się na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opisz mi co robisz po kolei. To tak wygląda jakby telefon nie chciał załadować tego pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 bootloader mam odblokowany,więc odpalam cmd podaję ścieżke pliku recovery i wpisuję komendę : fastboot flash recovery recovery.img i wyskakuje mi to co pokazałem w zdjęciu wyżej. A czy jest różnica miedzy plikiem recovery do dual sim a single sim ? bo zapomniałem dodać że mój telefon to single Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Sprawdź jaką masz wersją hboota: Tu masz też wątek na xda http://forum.xda-developers.com/desire-500/general/how-to-root-install-cwm-twrp-install-t2804938 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Hboot 1.03.001 pobrałem z tej strony dwa pliki recovery pod mojego hboota ale i tak wywala mi ten sam błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Spróbuj tego na innym PC. Nie wiem jak ci pomóc, bo jak bootloadera zdoiłeś to ten plik tez winien się zainstalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 na drugim z win 10 wogle wywala mi nieznane urzadzenie i waiting for device . a na tym co robilem bootloader jest ok (win 7) . nic mi nie przychodzi do głowy co jest nie tak.sprawdze na 3 lapku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Windows 10 nie instaluje starszych sterowników. Trzeba by wyłączyć sprawdzanie sterowników, lub doinstalować brakujące składniki przez manager urządzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 a tu jest to tego poradnik http://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/1333-Fastboot-ADB-Driver-FIX-dla-Windows-8/10-z-komunikatem-"waiting-for-device" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Na niczym nie moge załadować tego pliku :/ciągle ten sam błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 3 laptopy i dalej to samo.........moze robię coś nie tak,bo odblokowaniu bootloadera trzeba wgrać recovery po przez CMD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Spróbowałęm odblokować ponownie bootloader i po wpisaniu polecenia "fastboot oem lock" wyskakuje mi błąd i telefon się resetuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rozmus Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam, mam problem z wgraniem recovery. Bootloader mam odblokowany, jestem w etapie kiedy przy włączonym trybie fastboot wpisuje w konsoli " fastboot flash recovery recovery.img ", jednak nic się nie dzieje. Cały czas mam informację "waiting for device". Próbowałem na różnych komputerach, oba obrazy które są w poradniku, na różnych kablach. Wie ktoś może co robię źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi