kuba denysiuk Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Co do tego programu - CM Installer, czy ktoś ma problem z tym programem w postaci wyskakującego komunikatu: "Something has broken, unfortunately...."Próbowałem już zmienić lokalizację, język itd. ale niestety nic to nie dało.Czy ktoś się z tym uporał w inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 co masz za urządzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Jakie są szanse, że telefon mi się zepsuje ? Bo miałem ostatnio podobny przypadek i teraz nie chcę rozwalić nic drugi raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 W twoim przypadku wchodzi w grę ręczna instalacja cm-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Już raz ręcznie próbowałem i nie wyszło dlatego teraz chciałem Cyanogenmod Installerem, ale widzę, że nie da rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 @UpMoże spróbuj jeszcze raz ręcznie ?Dla mnie większą satysfakcją jest zainstalować coś ręcznie niż z automata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Wg mnie to ew automatyczna apka by wykrywala model urzadzenia i odpalala przegladarke na subforum tutaj z modelem urzadzenia, wtedy by to mialo sens Btw jaki masz model urzadzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 W profilu ma napisane, iż to Galaxy Mini (pierwsza wersja Mini) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ohoho, miniacz jeszcze na armv6 działa, wg mnie jedynie możesz sb wgrac cm9tke, zrootuj miniacza i poprzez room nanager wgraj cwm, potem pobierz rom z forum(jak go nie ma to będzie;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Mam pewne pytanie: poprzez instalatora instaluje się wersja nightly, snapshot czy jeszcze inna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Z tego co pamiętam to wersje nightly. Tylko oficjalne telefony są wspierane przez instalator. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Wersje Snapshot.Nie są to wersje codzienne. Ale te instalowane poprzez instalator różnią się troche od tych ręcznie instalowanych snapshotów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor_S Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Cześć,ten link http://get.cm/app nie działa, a większość poradników w sieci właśnie o to się opiera, może mi ktoś podesłać jakiś aktualny link do CyaogenModInstallera (pod androida i win) ?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Coś mi się zdaje że projekt został wycofany. Nie mogę znaleźć oficjalnych linków. Tu wrzucam apk, exe narazie nie mam.org.cyanogenmod.oneclick_1.0.0.9_free-www.apkhere.com.apk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Mikolajczak Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 To w takim razie teraz czekamy na poradnik krok po kroku jak wgrywać ręcznie Cyanogenmod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 @Krystian Mikolajczak w dziale twojego urządzenia powinien być takowy poradnik - jeżeli jest możliwość wgrania CM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironn Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Mam samsunga galaxy tab pro 10.1. Jak wagrac na niego cm12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 CM installer jest zawieszony więc temat zamykamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi