NeoCM Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Wykonaj pełne wipe i zainstaluj ROM jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel guzowski Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Zrobiłem tak i nic dalej się resetuje, może coś nie tak z tym pilkiem ROM, ale ściagałem go z oficjalne strony samsunga.NIe da się nic z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szympek1951 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Witam,Zrobiłem wipe, zainstalowalem ROM pozniej gappsy, reboot i teraz telefon sie "włącza" juz 20 min (tzn. sa 4 kolorowe kulki ktore sie schodza i rozchodza) i na tym stanelo.Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Wykonaj wipe i wgraj rom jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbol108 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Witammam problem z instalacją.Będę wdzięczny za pomoc,Posiadam system 4.1.2 i robię wszystko (tak mi się wydaję ) według instrukcji.Najpierw to co w "wymaganiach" następnie pobrany plik ROM i GAPS. Przy próbie instalacji oprogramowania wyświetla mi się komunikatE:failed to erify whole-file signatureE: signature verification failed Będę bardzo wdzięczny za pomocT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Sprawdz czy pobrane rom i gappsy maja poprawne sumy kontrolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuśwwl Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Polecam w 100 %, telefon przyśpieszył nie do uwierzenia, jest stabilny, bateria jakby dłużej mi trzymała, wszystko ok. Szybko się instaluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil0096211111 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 może ktoś podać bardziej szczegółowy poradnik bo jestem zielony w tych sprawach a telefonu nie chcę zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 A czego nie wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 O 18.10.2014o00:03, erbol108 napisał: Witam mam problem z instalacją.Będę wdzięczny za pomoc,Posiadam system 4.1.2 i robię wszystko (tak mi się wydaję ) według instrukcji.Najpierw to co w "wymaganiach" następnie pobrany plik ROM i GAPS. Przy próbie instalacji oprogramowania wyświetla mi się komunikat E:failed to erify whole-file signature E: signature verification failed Będę bardzo wdzięczny za pomoc T. Na moje oko to wygląda tak, że albo paczkę z roomem CM pobrałeś nie na swój model telefonu albo przed instalacją nie zrobiłeś "wipe data, cache". Kiedyś też nie wyczyściłem i na starcie przy próbie instalacji CM wywaliło błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w3rus Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 A ja mam pytanko odnośnie odzyskiwania danych po przejściu z zwykłego 4.1.2 na CM, przed instalacją zrobiłem backup CWM'em i teraz po instalacji chce przywrócić dane też CWM'em i niby w CWM napisane było że ok ale przy reboocie zawiesił się na tych słynnych "latających kropeczkach" Ma ktoś pomysł jak odzyskać dane z tego backupu (najbardziej zależy mi na sms'ach i kontaktach) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Nie da się.. Trzeba na stock zrobić backup SMS via titanium Backup i wtedy może da się przywrócić na cm. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi