DaRkShAdOw Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witam. W tym poradniku przedstawię sposób na dodanie nawet 10 razy większej ilości linii papilarnych do służących do odblokowania telefonu. Jest to bardzo proste. Przy dodawaniu swojego palca, przyłóż 1 palec, jeśli telefon zawibruje, przyłóż drugi palec i tak ze wszystkimi. Dzięki temu można odblokować telefon wszystkimi dodanymi palcami nie marnując reszty miejsca na kolejne. Oczywiście nie zawsze da się odblokować za pierwszym razem ale u mnie sposób działa bardzo dobrze. Działa najprawdopodobniej na wszystkich telefonach z modułem czytnika. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Niby fajne ale nie działa za pierwszym razem zawsze i nie każdy czytnik pozwala na taki zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 U mnie działa bez zarzutu Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi