pol332 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Witajcie. Chciałbym kupić telefon jakiś z androidem,Potrzebuję niezawodnego sprzętu który posiada dobre parametry,oczekuje od was jakieś konkretne odpowiedzi. cena tak do 800zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Nowy czy używany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Obojętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Xiaomi 4X 3/32 jeżeli z polskiej dystrybucji, jeżeli może być sprowadzany to daj znać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 coś innego ?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 To inaczej, jaka konkretna marka Cię interesuje?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Samsung htc sony Huawei lg coś z takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Ja od siebie mogę polecic Samsung, flagowce. Nie chodzi o to że Samsung jest The beat i jestem zakochany w w tej marce. Najprostsze do modyfikacji i najlepsze wsparcie na xda. Szczerze mówiąc od kad pamiętam zawsze byłem z Sony Xperia. Pierwszy raz kupiłem Samsunga s5 bardzo dawno temu i sądzę że już nie przejdę na nic innego. Niestety prawda jest taka że ceny za te flagowce są mocne przesadzone. Warto kupić starszy model. Np jak wyszedł s8 to s7 Edge bardzo mocno poszybowaly w dół. Albo skusić się na jakiś mniej popularny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Z używanych to stare flagowce w takim razie, z nowych to huawei p9 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 P9 lite myślałem czekam dalej na podpowiedzieć od was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzechU Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Samsung galaxy S5 polecam jak wyżej kolega PatrzKomuUfaszGb, a jeśli nie odpowiadają ceny to Xiaomi Mi5s lub jakiś inny model Xiaomi. Budżetowe flagowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Xiaomi to z tego co czytałem to chinskii czy tam koreański i mulace się robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 S5 to już stary model. Nic ciekawego nie ma dla tego telefonu. Minimum s6 Edge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Dobra pany polecajcie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 To może coś xiomi? Nie mam rozeznania w tej marce ale podobno idą do przodu i ceny całkiem całkiem. Asus zenfone, dużo pochlebnych opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 GrzechU Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Owszem Xiaomi to chiński tel... ale tak samo huawei a jak sie wybili?? A co do xiaomi to firma sie świetnie rozwija, telefony działają wyśmienicie więc nie wiem w czym problem. To że to chiński tel to nie znaczy że to nie może dobrze działać. Powoli dorównuje samsungowi a jest o połowę tańszy. Reszta należy do Ciebie co wybierzesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Na prośbę autora zamykam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pol332
Witajcie.
Chciałbym kupić telefon jakiś z androidem,Potrzebuję niezawodnego sprzętu który posiada dobre parametry,oczekuje od was jakieś konkretne odpowiedzi.
cena tak do 800zł
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi