Maniuś Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Witam ostatnio myślałem nad kupnem Samsung Galaxy S6 Edge używany na olx czy warto kupić taki telefon i na co uważać żeby nie kupić jakieś chińskiej podróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Hyniek Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Mi A2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Czemu twoim zdaniem samsung nie dobry?...Ale ja wole samsungi niż inne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Na OLX jest ryzyko. Poproś sprzedającego o wystawienie oferty na Allegro bądź odbiór osobisty. Czasami warto dopłacić 2 stówy do nówki Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA co do S6 Edge to wielu narzeka na baterie i lagi, więcej nie powiem o tym modelu bo nie będę wypowiadał się o cos czegos nie ma, najlepiej sięgnąć po opinie jego użytkowników Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 A kupno telefonu w lombardzie opłaca się bo wypatrzyłem sobie huawei p10 w dobrej cenie czy jest ryzyko kupna chińskiej podróbki bo po wejściu w recovery było wszystko dobrze zero chińskich znaczek niechciałbym kupić jakieś podróby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Jeżeli plus, t-Mobile to nie, chociaż lombardy ponoć nie kupują już urządzeń tych firm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 kurde mówię że w lombardzie znalazłem p10 i czy opłaca się go kupić bez simlocka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Illutorium Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 "S6 Edge" w stanie modyfikacji jest krytykowany głównie za to że nie da się wymienić na większą baterię znanej pojemnośći z S7 Edge (Flat'owa wersja [G920F] oraz S6 Edge Plus mają taką możliwość - na XDA opisywałem tą kwestię.) Dnia 9/29/2017 o 05:58, DusieK napisał: Jeżeli plus, t-Mobile to nie, chociaż lombardy ponoć nie kupują już urządzeń tych firm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja tam podobno przeczytałem w innym forum,na temat przy Kwietniu z Polkomtel'a że spoza "systemem ratalnym z Abonamentu" na "Przepłatnych telefonach" [MIX] to nie blokują. (Tj. Lumie czy Budżetowce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harcownik Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 A czy warto kupić lodówkę, tv, albo laptopa? Co to za pytanie? Jeśli sam nie wiesz czy chcesz to ktoś ma Ci to powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 costucha Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Co do chińskich podróbek - po prostu kup na OLX i ugadaj się na odbiór osobisty, obejrzyj sobie telefon na spokojnie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roxter Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 A nie lepiej faktycznie zobaczyć jakie modele są w promocji w marketach? Teraz będzie czarny piątek, więc może będą jakieś wyprzedaże i dostaniesz nówkę w cenie jeszcze lepszej niż używany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kombos Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Polecam się jeszcze zastanowić, sprawdzić inne podobne parametrami modele (np. za pomocą jakiejś porównywarki) i wybrać najlepszy. S6 to już troszkę... starawy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roxter Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 W dniu 16.11.2017 o 15:23, kombos napisał: Polecam się jeszcze zastanowić, sprawdzić inne podobne parametrami modele (np. za pomocą jakiejś porównywarki) i wybrać najlepszy. S6 to już troszkę... starawy model. A jaką porównywarkę możesz polecić? No wiadomo, ze starawy ale jak by nie patrzeć te starawe zawsze kosztują mniej pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kombos Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 W dniu 17.11.2017 o 18:08, roxter napisał: A jaką porównywarkę możesz polecić? No wiadomo, ze starawy ale jak by nie patrzeć te starawe zawsze kosztują mniej pieniędzy. No ja najczęściej zwykle korzystam z tej chyba najbardziej popularnej - mgsm, więcej nie znam. Ty coś znasz może? W sumie, ciekawe, czy każda porównywarka jest taka sama i ma takie same dane o telefonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roxter Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 No ja to ostatnio w google wpisałam porównywarkę telefonów i wyskoczył mi jakiś komórkomat. Co fajne, są tam też do porównania oferty sieci komórkowych i wszystko razem można porównać. Teraz w sumie wybór jest zarówno na abonament jak i na kartę, więc trzeba mieć coś upatrzonego raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kombos Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 19 godzin temu, roxter napisał: No ja to ostatnio w google wpisałam porównywarkę telefonów i wyskoczył mi jakiś komórkomat. Co fajne, są tam też do porównania oferty sieci komórkowych i wszystko razem można porównać. Teraz w sumie wybór jest zarówno na abonament jak i na kartę, więc trzeba mieć coś upatrzonego raczej. Karta lub abonament - wszystko w zależności od tego, czego aktualnie potrzebujesz. Ja mam abonament, jest mi wygodnie, płacę tyle ile wydam aczkolwiek wiem, że wiele osób chwali sobie oferty na kartę. Co kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roxter Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 To jest racja, bo teraz oferty na kartę mają tak samo darmowe nielimitowane rozmowy jak abonament. Z tym, że abonament to zawsze zobowiązanie na dwa lata. A kartę możesz załadować kiedy chcesz. Ale zawsze warto oferty chyba porównać, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kombos Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Warto, nikt nikomu nie broni tego robić, a przynajmniej można się dowiedzieć, co kto aktualnie oferuje. Konkurencja nigdy nie śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roxter Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 No właśnie, ale sieci się wyścigują na oferty i człowiek już głupi jest. Kiedyś był tylko TP.SA i człowiek nie musiał tyle główkować na umową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kombos Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Kiedyś to w ogóle nie było telefonów i tez ludzie jakoś żyli haha. A teraz weź się człowieku zdecyduj na jedną sieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 John John Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jaki najlepszy telefon do 1000zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nowy czy używany? [emoji16]Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 android_reg_edit Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Przeczytaj regulamin i popraw temat. Jeżeli chcesz kupić ten telefon na OLX, to moim zdaniem lepiej wziąć LG G6 - droższy o 200zł - lub jakąś Motorolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maniuś
Witam ostatnio myślałem nad kupnem Samsung Galaxy S6 Edge używany na olx czy warto kupić taki telefon i na co uważać żeby nie kupić jakieś chińskiej podróbki
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi