Anonim_wy Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Wymagania: Telefon Dostęp Do Internetu Do Pobrania: https://vnrom.net/bypass/ <--------- (Najlepiej na telefonie) Instrukcja: wlączamy normalnie Telefon i przechodzimy do momentu logowania Robimy screena (VolDown+Power) Następnie klimay edytuj udostępniamy prze mapy (nie logujemy sie) klikamy strzalke wstecz wysuwamy pasek i przechodzimy w zakładke pomoc i wybieramy ktoryś temat przytrzymujemy najakiś napis aż nie pojawi się na górze pasek nastepnie klikamy na lupe przechodzimy w google (na Telefonie) i pobieramy link podany w zakładce "Do Pobrania" pobieramy "Android_5_Gam.apk" i "FRP_Bypass.apk następnie cofamy się do Google i wpisujemy pliki (pojawi się Menadżer plików) W menadżerze plików przechodzimy do folderu download i instalujemy najpierw Android_5_Gam.apk potem FRP_Bypass.apk uruchamiamy aplikacje frp bypass (którą wyszukamy też w wyszukiwarce Google) i logujemy sie przez przeglądarke (wpisujemy swoje prawidłowe Dane) i wszystko gotowe W razie Problemów pisac chętnie pomogę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Olek Lasinski Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 jestes? nie moge wykonac 9. punktu jakie pliki wpisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz Srocki Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Też mam ten sam problem i co z 9.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 jak macie Google wpisz menadżer plików lub tam pliki powinna wyskoczyć aplikacja do wyodrębniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Leśniewski Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Zrobiłem to i co reset telefonu później ? czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KlaksonBGC Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Jakie hasło wpisać w przeglądarke to z google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 W chrome? Logujesz się na swoje konto z Google Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Ale skoro ma się już taki dostęp, nie będzie łatwiej zrobić ustawień fabrycznych z poziomu telefonu? Wtedy nie pyta już o konto Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 ale mozna tez wklepac swoje dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 W dniu 22.11.2017 o 17:18, KlaksonBGC napisał: Jakie hasło wpisać w przeglądarke to z google? swoje już wlasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukaszgraban Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 ... Dziękuje teraz telefon nie chce mi się włączyć i prawdopodobnie wirus. I co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Jak wirus? Jakie czynności były wykonywane?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Perezjusz Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Archer wszystko super, jestem dalej niż każdym innym sposobem do tej pory, tylko powstał kolejny problem przy LG g4 z którym walczę- "Instalowanie zablokowane" i dalej informacja: "dla bezpieczeństwa w telefonie zablokowano możliwość instalowania aplikacji z nieznanych źródeł" i wszystko pięknie wchodze w ustawienia- co mi sugeruje telefon, i włączenie współpracy z nieznanymi źródłami jest niemożliwe.... opcja jest wyszarzona- poblaknięta- wyłączona. nie da sie z nią nic zrobić... i co w takim wypadku? miał ktoś podobnie? jakiś pomysł? dodam że walczę z tym telefonem 3 dzień.... ręce opadają... RATUNKU!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Instalowałeś soft na nowo bądź robiłeś format?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 W dniu 11.01.2018 o 12:30, Perezjusz napisał: Archer wszystko super, jestem dalej niż każdym innym sposobem do tej pory, tylko powstał kolejny problem przy LG g4 z którym walczę- "Instalowanie zablokowane" i dalej informacja: "dla bezpieczeństwa w telefonie zablokowano możliwość instalowania aplikacji z nieznanych źródeł" i wszystko pięknie wchodze w ustawienia- co mi sugeruje telefon, i włączenie współpracy z nieznanymi źródłami jest niemożliwe.... opcja jest wyszarzona- poblaknięta- wyłączona. nie da sie z nią nic zrobić... i co w takim wypadku? miał ktoś podobnie? jakiś pomysł? dodam że walczę z tym telefonem 3 dzień.... ręce opadają... RATUNKU!! spróbuj tego zazwyczaj jeśli pisze temat to najpierw testuje czy taki problem mogę rozwiązać niestety nie miałem lg g4 i dlatego mogę ci tylko podsunąć lecz nie obiecuje ze zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Anonim_wy
Wymagania:
Do Pobrania:
https://vnrom.net/bypass/ <---------
(Najlepiej na telefonie)
Instrukcja:
W razie Problemów pisac chętnie pomogę
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi