daro43 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Cześć założyłem temat aby poznać opinie na temat Nokii 6 w internecie szukam zdania są zbyt podzielona może forum pomoże Zastanawiam się nad zakupem znalazłem w x-kom miedziany idealny kolor https://www.x-kom.pl/p/357311-smartfon-telefon-nokia-6-dual-sim-miedziany.html Dowiedzialem się że dostępność może być opóźniona ale nie spieszy mi się narazie mam Xiaomi 4A wystarcza będzie dla dziewyczny wspadku posiada aktualnie lumie 520 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Cieżko cos powiedzieć, na papierach wyglada Ok, jeżeli masz sentyment do Nokii to bierz! Czysty android robi cuda Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi