xDxAxMxIxAxN Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Witam Bardzo proszę o pomoc. Otóż na moim telefonie mam zainstalowany CM13 jest to Samsung Galaxy S3 Ostatnio kiedy go włączyłem pokazał mi się czarny ekran ładowania aplikacji (tak ja po 1 uruchomieniu telefonu po wgraniu CM13 ) Ale po tym jak aplikacje się "zaladowaly" pokazał mi się ekran z napisem Encryption Unsuccessful. Po tym jak klikam Retry wszystko ładuje się od nowa i w kolko. Czy mógłbym prosić o pomoc w ponownym zainstalowaniu oprogramowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Popraw nazwę tematu i przeczytaj regulami.Cyanogenmod... Kiedyś to było cudo. Pobierz sobie Odin (taki programik, ja używam 3.04, poszukaj w Google). Z Sammobile pobierz stock czyli oprogramowanie, w tym przypadku od producenta. Poradniki są u nas. Poradzisz sobie.Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi