NeoCM Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 To jest CM od innego teamu. Tu nawet na stable mogą być problemy z mms-ami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolgista Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zainstalowałem raz jeszcze CM 10.2. Mmsy wysyłają się bezproblemowo. Zobaczę jeszcze jak to z tą diodą :-) edit. Co do diody - raz świeci a raz nie. Nie wiem co może być przyczyną. Pomaga co jakiś czas kliknięcie na opcję podświetlenia klawiszy i od razu jego wyłączenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Sklenarski Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Wysyłanie MMS kuleje.Podświetlenie klawiszy działa wtedy kiedy mu się podoba - choć nie powinno bo mam je wyłączone.Szczytem szczytów jest uszkodzenie karty uSD przy próbie wejścia do galerii (na karcie było ok 200 zdjęć zrobionych aparatem telefonu - CM nie umiał ich przejrzeć). Próba użycia aparatu kończy się blokadą telefonu. Jestem wściekły bo straciłem kartę z ważnymi danymi. Wracam na CM 10.1 =/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veyyron666 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Mam pewien problem. Zainstalowałem CM z tego tematu, wszystko śmiga jak trzeba ale irytuje mnie pewna rzecz: jak ukryć/usunąć aplikacje z menu aplikacji tak jak było to możliwe na stocku androida? próbowałem usunąć to root explorerem ale tak naprawdę nie wiem gdzie tego szukać poza system/apps... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1576-poradnik-jak-usun%C4%85%C4%87-aplikacje-systemowe-z-android-a/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veyyron666 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Miałem na myśli bardziej zarządzanie (przenoszenie/ukrywanie) aplikacjami w menu, jest na to jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Boisz sie, aby ktoś czegoś nie zobaczył?Zobacz w Google play czy są do tego aplikacje- a na pewno są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veyyron666 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Po prostu chciałbym posortować je po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 To zainstaluj inny launcher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamok Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jak wgram to na 4.1.2 z 624 RAM, to wróci mi do bazowej wartości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Nie do końca rozumiem pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamok Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 No mam JB 4.1.2 z 624 RAM, jak wgram na to CM to wróci mi do tych 550-ciu paru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Wszystko zależy od wymagań romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojka222 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Działa wszystko na tym romie , telefon się nie zacina , gdy ktoś dzwoni do cb lub ty do kogoś? Nie ma błedu typu zbyt mało pamięci na telefonie przy pobieraniu aplikacji ? I jak to pobrać bo dziwny ten link z pierwszego postu , jakieś reklamy i naciąganie mi się włącza zamiast normalnego downloadu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Masz problem z pobieraniem? Wejdź w ten temat koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojka222 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Zarzućcie linka do gappsów tego ROM'u bo te w głównym poście nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Tu masz gaaps.cyanogenmod.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orsov Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Posiadam aktualnie rom omnia 5.1.1 i mam problemu z zainstalowaniem cm10.2, można coś temu zaradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 więc tak, musisz mieć cwm po 1,następnie sformatuj /system /data /cache a potem powinno pójść wgrywanie, jeśli jednak nadal będzie problem, wgraj stocka i wszystko na nowo zrób (cwm i rom w sumie xd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orsov Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Instalowałem CWM Recovery 6 i niby się zainstalowało ale po zrobienie reboot i wejściu w recovery wróciło mi wszystkie ustawienia omni Edit: pomogło wgranie stocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 tak myślałem że stock naprawi kłopot, bo omnirom jest na innym custom recovery itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themati91 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Panowie zainstalowałem ten rom, ale mam problem z podłączeniem do pc przez usb. Mianowicie, podłączam galaxy ace 2 do komputera przez usb, normalnie wykrywa, wchodzę w telefon i tam jest tylko folder "karta sd" nic więcej i do tego pusty, a mam parę rzeczy na karcie sd. Do tego nic nie mogę przenieść na to, wyskakuje błąd. Czy to tak jest normalnie czy lepiej jeszcze raz przeinstalować rom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Hmm spróbuj przenieść te pliki na pamięć wewnętrzną i sformatować kartę programem sd formatter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 @themati91 miałem podobny problem na moim asie, wejdź w ustawienia pamięc następnie menu podręczne i przestaw na apt (? czy jakoś tak, ten tryb z aparatem xd) podłącz telefon i następnie zmień znów na mpt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Dolny Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 witam a działają wszystkie funkcje?? i czy jest sklep pley?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi