janekawo Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Witam. Czy udało się komuś zrobić root (bez odblokowania bootloadera) na telefonie Sony XZ , z androidem 7.0? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Następnym razem dostosuje się do regulaminu i będę zamykać tematy źle napisane. Poprawiłem nazwę tematu i proszę o zapamiętanie [Nazwa urządzenia] Nazwa problemu. Co próbowałeś robić? Jakich programów używałeś? Spróbuj to: https://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/3476-Rootowanie-Androida-przez-ADBTap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Wiesz jak ja zrotowalem swoja zetke dawno temu. Zainstalowałem towelroot, odpaliłem i postępowaniem zgodnie z wskazaniami aplikacji. Później zainstalowałem supersu. I tyle, zadziałało. Możesz spróbować, tutaj masz wszystko https://mega.nz/#F!bBxB1SSK!rZdJObJShW6govqLfwZYVQ A tutaj masz KingRoot-5.0.2 Kingroot v5.0.1 build 20161215 [xda Release] jeśli pierwszy sposób nie zadziała. Któryś powinien zadziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Możesz spróbować też przez Flashtoola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
janekawo
Witam.
Czy udało się komuś zrobić root (bez odblokowania bootloadera) na telefonie Sony XZ , z androidem 7.0? Proszę o pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi