Dandyz Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Witam serdecznie, odświeżę temat odrobinę. Telefon to SG n7000, 4.1.2, n7000XXLT3. Probowalem wszystkiego z kilku poradnikow i niestety nic. Nie potrafie wgrac recovery ani z poziomu telefonu (zip) ani za pomoca odina. Problemem z cala pewnoscia jest to, ze poradniki nie sa juz pierwszej mlodosci i zawarte w nich linki czesto sa juz nieaktywne. Na chwile obecna jestem po pelnym wipe z wgranym SuperSU v0.95. Reszta mnie jako totalnego laika w tym temacie przerosla.Jest tu ktos kto bedzie w stanie mi pomoc?Z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Znajdź recovery do wgrania przez odcinaWłącz odina i w miejscu PDA umieść recoveryUruchom tel w trybie download vol- Home PowerPodłącz tel do kompaW odinie powinno się zaświecić na niebieskoKliknij start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandyz Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Robie wszystko jak podales i cala operacja zatrzymuje sie na NAND Write Start!! i ani rusz dalej. Probowalem z roznymi wersjami recovery i na wszystkich jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Sterowniki USB zainstalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandyz Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Mysle ze sprobuje od poczatku, od wgrania stockowego softu i zobaczymy czy ruszy. edit: na chwile obecna nie jestem w stanie wgrac nawet stockowego romu samsunga. Odin staje na cache.img. Probowalem na roznych wersjach odina i wszedzie wyglada to tak samo. Sciagalem kilkukrotnie rom z roznych zrodel i niestety wyglada to tak samo. Nie pozostaje mi chyba nic innego jak dac sobie spokoj i ponownie schowac telefon do szafy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek87 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Witam, mam problem - zainstalowalem rom - Ressurection Remix) i ładuje gappsy i nie ma zadnych aplikacji, nie ma google store, jak zainstalowalem stora z apk zewnetrznej to po wlaczeniu od razu sie wylacza. Jest czysty android i tyle :/ Wie ktos o co chodzi? Gappsy wg instalacji sie instalują - wersja AROMA - wszystko instaluje, a niczego nie ma :/ A i jeszcze jedna rzecz - po zainstalowaniu aplikacji z pliku .apk np messenger - dziala, ale youtube juz nie, i najwazniejsze - nie da sie ich przeniesc na karte pamieci, wiec po kilku 3 apkach juz pamiec zawalona i caly system muli. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Wgrałeś odpowiednie Gappsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1993 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Chciałem zainstalować lecz niestety linki do room i gappsy wygasły, czy mógłby mi ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi