pietka3 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udalo mi sie zrootowac innym programem i wyskoczyla ikona super user.czy powinienem wgrac flashtolem kernel Xperia P LT22_6.1.1.B.1.75_Kernel.ftf ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Skoro już masz root to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu_taki_taki Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Może jestem zbyt wielkim debilem, ale jakieś 2 godziny myślę nad tym, jak to zrobić, bo nic nie rozumiem z tego co jest tutaj napisane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Powiedz czego nie rozumiesz, a uzyskasz pomoc Każdy się uczy, nie każdy po prostu od razu łapie takie rzeczy, ale to kwestia chwili, wszystkiego można się nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi