0xFF Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witam, zainstalowałem cm-14.1-20161210-NIGHTLY-nicki.zip. System się uruchamia prawidłowo, ale były problemy z aplikacjami Google. Odinstalowałem je, i próbowałem zainstalować cały pakiet gapps dla CM-14. Problem z tym, że recovery wyświetla błąd: E: failed to find misc partition Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. ------------------------------------------- Spróbuj po usunięciu zrobić wipe cache i dalvik i po instalacji ponownie. Poza tym jeżeli planujesz użytkować ten telefon na co dzień to nie instaluj wersji nightly - jest ona bardzo niestabilna i służy głównie do testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 0xFF Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Nie ma stabilnego release, są tylko nightly-buildy dla tego modelu. Wygląda na to, że dołączone do CM-14 recovery jest popsute. Nie daje się zainstalować gapps ani zrobić upgrade/downgrade. Czyszczenie cache nie pomogło. Dopiero z innego recovery zainstalowało gapps poprawnie. Telefon sprawny, temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Wszystkie wersje androida 7 poza tymi od googla są niestabilne, dlatego lepiej daruj sibie CM14 (na razie) jeżeli używasz tego telefonu na co dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
0xFF
Witam,
zainstalowałem cm-14.1-20161210-NIGHTLY-nicki.zip. System się uruchamia prawidłowo, ale były problemy z aplikacjami Google. Odinstalowałem je, i próbowałem zainstalować cały pakiet gapps dla CM-14.
Problem z tym, że recovery wyświetla błąd:
E: failed to find misc partition
Proszę o pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi