OsKi24 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 no właśnie nawet przez menedżera urządzeń nie mogę , po pierwsze nie mogę uruchomić w telefonie trybu fastboot przez co wyświetla mi się tylko jako urządzenie przenośne F :\ i gdzie nie mogę zainstalować żadnego sterownika bo dostaję komunikatimagizer.imageshack.us/v2/555x330q90/661/ewdA7B.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ale stosowałeś się do mojego tłumaczonego poradnika ?Wyłączyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsKi24 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 no właśnie nie mogę wgrać tak jak przez menedżer urządzeń próbuję to po pierwsze tryb fastboot mi się nie uruchamia i do tego MU widzi telefon jako urządzenie przenośne F:\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A masz inny pc może ? np kolega z windows 7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsKi24 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 telefon ciągle wyłączony, niebieska dioda się zapala na ok.3 sek. i zapala się zielona a do tego gdy przycisnę klawisz wyłączania pokazuje ładowanie bateriija mam windows 8.1 nie wiem czy problemu nie robią też sterowniki samsunga które mam zainstalowane poprostu trzymam klawisz vol+ , ciągle go trzymając podłączam usb, zapala się niebieska dioda (menadżer urządzeń pokazuje że telefon jest w trybie fastboot po 3 sek. zapala się "sony" i pokazuje mi ładowanie baterii.Debugowanie też mam włączone ale to nie robi różnicy.myślę że problemem jest mój nieszczęsny win 8.1 . Szukam rozwiązań dla tej wersji systemu ale są tylko pod win8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ale to ta sama wersja systemu, tylko lekko ulepszona.I to pierwszy przypadek, że nie chce komuś działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 A mozesz odpalic fastboota bez kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsKi24 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 bez kompa jest to nie możliwe żaden z możliwy trybów mi się nie włączapo podłączeniu telefonu do kompa w 3sekundowym trybie fastboot tak to wygląda w menedżerze urządzeńa po samoczynnym wyłączeniu się trybu fastboot wygląda to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Brakuje sterownika s1 boot fastboot tez taki mialem znajdz go na necie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Bo nie doinstalował sterowników. Dlatego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsKi24 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 ok jakoś udało mi się odblokować bootloader dzięki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnf Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Czy ktoś się orientuje co zrobić jeśli w Rooting Status mam status Bootloader unlock allowed: No. Czy da się to jakoś obejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 To chyba przez orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 W serwisie ci odblokuja, podobno orange też to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Pewnie warunkiem jest pozbycie się gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Mam problem z pktem 3. Na tej stronce nie ma w opcjach xperii P :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Musi być. Innym działa a tobie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 no popatrz... Tak samo nie znalazło xperii U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Co ty chcesz zrobić, bo ja z innych poradników korzystałem jak miałem xperię. Jak odblokowanie BL to tą metodą: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3004-xperia-z3-odblokowanie-bootloader-a/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 chcę odblokować bootloader w mojej P. W każdym poradniku znajduję tą stronę w której muszę wybrać model żeby otrzymać kod którym będę mógł go odblokować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 chyba coś zmienili.Wiesz co jest tam informacja, jeżeli nie ma na liście twojego urządzenia. Odblokowanie jest niemożliwe. Prędzej tego nie było. Hmm interesujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jest jakiś inny sposób? Muszę to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 W programie Flashtool jest opcja odblokowania bootloadera , tam także podajesz IMEI smartfona ale automatycznie ci odblokowywuje telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Z tego co mi wiadomo to we flashtoolu też trzeba podać ten kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ja tam mam przedostatnią wersję Flashtoola Nawet nic nie musiałem podawać sam sobie wziął informacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi