mariogruby Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Witam wszystkich. Mam następujący problem mam rota wgrane cmw ale za każdym razem jak wgrywam room z pliku zip to mam tylko logo sony mogę wgrac tylko rom z pliku ftf co jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Temat został poprawiony, następnym razem proszę stosować sie do regulaminu forum Jaki błąd sie pokazuje po instalacji? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariogruby Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 mam logo tego romu przez kila sekund a potem wskakuje na logo sony i tak na okrągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Błąd w cwm po tym jak rom sie sflashuje Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkSorry, nie doczytałem.. jaki rom instalujesz i na jakim androidzie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Musisz wgrać przez twrp. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariogruby Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 spróbuje zobaczymy co z tego wyjdzie witam ponownie nic z tego wgrywałem przez twrp. a Rom eXistenZ Premium Z1c 9.5.5 FINAL PORT karnel Z1C-Advanced-14.5.A.0.270-v6.0-OverClock-Kernel wcześniej było dobrze wcześniej bawiłem się aosp_d5503-ota-eng.clinton i od tego się zaczęło Do tej pory wgrałem dużo romów a teraz nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Musisz mieć stock w wersji 14.5.A.0.270 na pokładzie, twrp i instalujesz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariogruby Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Witam wgrałem 14.5.A.0.270 zrobiłem full wipe we flashtoolu i cgciałem wgrac rom inadal nic jest to samo czyli trochę logo z romu wgrywanego restart i logo sony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Bootloader masz odblokowany?Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Jaki rom próbujesz wgrać? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariogruby Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 botlander odblokowany bo już wcześniej wgrywałem różne romy a chce wgrać eXistenZ Premium Z1c 9.5.5 FINAL PORT lub Kryptonian_device_Z1_v4.1_28-06-2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Existenz jest trochę niedopracowany, może spróbuj z dstrikeremWysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi