DusieK Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Witajcie jest już temat o pulpitach na PC, wyglądzie waszego androida a w tym temacie chciałbym byście pokazali swoje ekrany blokady na waszych dowolnych urządzeń, czy to android, iPhone, Windows Phone a nawet Windows 10 na PC [emoji41]Ja pokaże trochę pózniej, moja tapeta w trakcje tworzenia [emoji5]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Pierwszy!Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Dstriker sp004, ciężko tu ustawić tapetę na ekran blokady (strasznie rozjaśnia je) więc jest taka Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Dstriker sp004, ciężko tu ustawić tapetę na ekran blokady (strasznie rozjaśnia je) więc jest taka Wysłane z mojego D5503 przy użyciu TapatalkaZmień motyw na jakiś z sklepu play i zobaczysz ze zdj na ekranie blokady jest Ok ;D Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMój idol Valentino Rossi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 @up niebardzo, ten jest z xz ^^ wgrywam inny rom zaraz i tak Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Na wzór tapety z romu ArchiDroid 3.15Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 RR 6.0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 @up ekranu blokady Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Na honorze mam 16 tapet..które się zmieniają po zablokowaniu. Huawei tak maja.. w sumie to mi się podoba ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Całkiem spoko. Na Samsung i chyba nie ma a przydałoby sie. Moje rodzinne miasto, kościół mariacki w Krakowie hehe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Mój dynamiczny... z Honora 7 Lite 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Mało chodzisz [emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 A wiesz co jest najgorsze... ze tego nie można wyłączyć - tych kroków i spalania kalorii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Przydałaby mi się ta funkcja na S5. Jedna tapeta to taka nudna. Jak to nie możesz pozbyć się aplikacji odpowiadającej za to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Jest wbudowana. ( Jako opcja zdrowego stylu zycia - Aplikacja zdrowie) Huawei daje możliwość wyłączenia aplikacji - i tak zrobiłem. Ale te dane i tak się wyświetlają. Huawei P9 też tak ma. Po prostu usuwam info z paska notyfikacji... ale to i tak po czasie wraca. Na Ascend Mate 7 tego akurat problemu nie miałem. Ale jaja... pomyślałem sobie, że wejdę a aplikacje i ją sprawdzę.. Ją można odinstalować chociaż to aplikacja systemowa... i to uczyniłem. A tak się głowiłem z nią.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Hahahaha ? dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxter Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Moją kobietę ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Miał być screen ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fridericzek Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Ja mam góry, własne foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi