Kacper Sokołowski Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Witam! Zamierzam zmienić rom na mojej z1 compact, zależy mi na dłuższej żywotności baterii i lepszym aparacie, myślałem na porcie z z3 compact, bo oba telefony mają ten sam aparat, jednak z3 robi zdjęcia o dużo lepszej jakości. Jest taki rom? Jaki inny rom będzie wg was najlepszy? EDIT co do bootloadera, mam napisane: Bootloader unlock allowed:no Czyli nic nie mogę zrobić? :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Niestety nic nie zrobisz. Przy próbie odblokowanie możesz go rozwalić.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Telefon z Orange?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Sokołowski Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 z EE, anglia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Rootować lepiej kingrootem,wtedy zainstalować xzdualrecovery recovery i zainstalować dstriker (chyba najlepszy na z1 compact) Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi