amularix Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Foldermount wymaga posiadania super su, inaczej nie chce działać niestety instalacja super su i jego aktualizacja wiesza telefon (bootlop), można jakoś rozwiązać, ewentualnie czym zastąpić foldermount. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Niestety, bez roota nie da się..jaką wersję supersu próbujesz wgrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amularix Opublikowano 13 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Root aktywowałem ten systemowy, a super su z marketu (na innych romach nie było problemu), po włączeniu prosi o aktualizację bibliotek, normalnie myśli i nie daje rady, a wybranie opcji cwm/twrp uruchamia twrp, instaluje co trzeba ale powoduje bootloop.Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Masz nie oficjalną wersje CM-a, więc to może błąd wynikający z buldu. Czekaj na nowszą wersje. Ale po update rób format systemu (wipe inaczej mówiąc) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amularix Opublikowano 13 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Czyli wgrać i zrobić wipe dalvik cache, cache? Bo jak zrobię format system, to mi system usunie?Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 format - mi chodziło o wipe po prostu. Tak jak piszesz system, data, dalvik cache i cache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amularix Opublikowano 30 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Trochę późno piszę, ale działa wersja super su zaproponowana tutaj http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=69172630&postcount=1203 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 W akim razie zamykać temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amularix Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Tak, można zamknąć.Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ok, zamykam.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
amularix
Foldermount wymaga posiadania super su, inaczej nie chce działać niestety instalacja super su i jego aktualizacja wiesza telefon (bootlop), można jakoś rozwiązać, ewentualnie czym zastąpić foldermount.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi