Witam,
posiadam telefon Sony Xperia M2 i moim problemem jest ciągły brak pamięci wewnętrznej. Robiłam już wszystko co potrafię (czyszczenie pamięci podręcznej, wszystko co się da na karcie pamięci), ale ostatnio coraz mniej mi pamięci zostaje, przez co aplikacje nie działają jak powinny. Mam pytanie, bo jestem w tym całkiem zielona Czy zwykłe resetowanie telefonu z czyszczeniem pamięci wewnętrznej pomoże? W żadne roty nie chce się bawić, bo nie potrafię
Pytanie
kicikicibum
Witam,
Edytowane przez Gabiposiadam telefon Sony Xperia M2 i moim problemem jest ciągły brak pamięci wewnętrznej. Robiłam już wszystko co potrafię (czyszczenie pamięci podręcznej, wszystko co się da na karcie pamięci), ale ostatnio coraz mniej mi pamięci zostaje, przez co aplikacje nie działają jak powinny. Mam pytanie, bo jestem w tym całkiem zielona Czy zwykłe resetowanie telefonu z czyszczeniem pamięci wewnętrznej pomoże? W żadne roty nie chce się bawić, bo nie potrafię
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi