PeliKan Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 @Krystian Bartoń dokonaj wipe cache oraz dalvik\art oraz wyczyść ustawienia apki od aparatu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Bartoń Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 @PeliKan ok. Nie jestem za bardzo jak narazie obeznany z tym wszystkim. Musze pobrać ten plik i go zainstalować ? Jeśli mógłbyś udzielić "dokładniejszych" wskazówek byłbym wdzięczny jest to dopiero moja pierwsza przygoda z cyanogenmodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 @Krystian Bartoń uruchom urządzenie w tryb recovery i tam będziesz miał opcje z wipami, co do ustawień, ustawienia>apliakcję>aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Bartoń Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 @PeliKan dobrze. Rozumiem ze tego pliku nie instalowac tylko zrobic same wipy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 @Krystian Bartoń od 3:50 do 4:30 dla cwm dla twrp (Nie wybieraj sdcard i system! tak jak jest na wideo) od 1:40 do 2:21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Bartoń Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 @PeliKan a czy musze zrobic jakas kopie zapasowa ? Co to usuwa ?@PeliKan Dzięki za pomoc problem został już rozwiązany pozdrawiam ;@PeliKanNiestety problem powrócił i teraz już nw co robić.... pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Krystian na i9300 polecam CM 12 działa bez żadnych zarzutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Bartoń Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 @L0LEK tak tylko ze na stronie cm nie ma 12 do pobrania. Chyba ze z innego zrodla. I pytanie: czy musze usunac tego cm (11) gdy bd wgrywal 12 ? I czy cwm recovery sie nada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Więc tak . Najlepiej z xda nieoficjalną wersje ( miałem na swojej s3 ) działa bardzo dobrze nie miałem żadnych problemów . Podczas wgrywania CM 12 musisz zrobić Full Wipe co spowoduje usunięcie starego systemu ( CM 11 nadal możesz mieć na karcie pamięci ) a co do CWM to owszem nada się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Bartoń Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ok mógłbyś podrzucić link ? I działania te same co przy wgrywaniu cm ? Chodzi mi o dalvik factory reset i full wipe .? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Tak jest CM 12 wgrywasz identycznie jak CM 11 ( Będą ci potrzebne Gappsy do CM 12 oraz sam CM 12 ) Masz tu link xda : http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-temasek-s-unofficial-cyanogenmod-12-t3086689 ( poszukaj również tutaj na forum jest wiele poradników odnośnie CM 12 dla s3 i9300 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 A archi nie będzie lepszy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Bartoń Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ok dzięki a czy gappsy mozna tez pobrac z forum czy to muszą być te z tamtej strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Możesz z tego Forum @DaRkShAdOw owszem ale zależy co kto lubi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Bartoń Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 @L0LEK a czy bd miał klawisze dotykowe na dole jak w tym filmiku ? a jeśli tak to czy można je wyłączyć ?https://www.youtube.com/watch?v=w05F22Jn_IM Hej miałem ptoblem podczas instalacji...otóż nie moge zainstalować cm 12.1 i wyskakuje błąd i zauważyłem że gdy otwierałem plik z cm (ten który pobrałem) z tego linku który mi dałeś wyskakiwał błąd coś w stylu : nieoczekiwany koniec archiwum......... naszczęście zrobilem kopię zapasową systemu pomoże ktoś ? lub da link do dobrego pliku z cm 12 dla s3 ? Powracając do problemy aparatu. Odziwo pobranie z google play aparatu google problem został rozwiązany ( jak narazie) i teraz szukam najbardziej stabilnej wersji cm 12 dla galaxy s3 i9300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 @Krystian Bartoń Wgraj sobie najnowszy ArchiDroid. ROM do pobrania w dziale ROMY & Mody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Bartoń Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 @CyanowySamsung a co to jest i czy bez tego się nie obędzie ? bo gdy pobrałem cma z xda z linku który dostałem i otwarłem go i tam były tylko dwa foldery w porównaniu do cm 11 w którym są 3 foldery i dwa pliki. czyli przez to nie mogłem zainstalowac przez recovery.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 @Krystian Bartoń Po pierwsze ROM'y się nie rozpakowuje, a po drugie CM11 i CM 12.1 sie mogą różnić stąd te różnice zaobserwowane przez Ciebie. Wreszczie po trzecie to jest dobry ROM ten ArchiDroid z tego względu, że jest dużo stabilniejszy niż porzucona beta CM12.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Bartoń Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 @CyanowySamsung ok a jak się go instaluje ? Tak samo jak cm ? Ok mam już archidroida w wersji 3.1.5 i śmiga całkiem fajnie lecz wciąż jest problem z aparatem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 @Krystian Bartoń Spróbuj jakąś inną kamerą z GP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fsocietyx Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 powiedz czego nie rozumiesz a pomozemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi