DusieK Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich bardzo serdecznie tak wiem, podobny wątek związany z Windows Phone juz na forum jest ale uznałem ze złącze wszystko w calosc! chciałbym byście sie podzielili opinia na temat iPhonow i Lumii, ale z własnego doświadczenia, a nie z tego co wyczytacie w internecie jak to mówią, nie znasz, nie oceniaj no i oczywiście na koniec jakie urządzenie preferujecie bardziej, android, iOS czy WP Edytowane 25 Września 2016 przez Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Moim zdaniem najlepszy jest IPhone, mój kolega go ma i chodzi mega. Windows Phone, noo, beznadzieja bo trudno go ogarnąć + 100 tylko aplikacji w sklepie, android też fajny do zabawy ale idzie go zbrickowac całkowicie. Zresztą, lepszy ios od andka ponieważ android potrafi lagować, iphone wgl jak nic nierootujesz, instalujesz, unlockujesz, to tyle z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Używałem wszystkiego (bawiłem się, w sumie kto nie ) i niestety ale muszę potwierdzić, że optymalizacja wygrywa w iPhone'ah, ale dalej nie widzę nic więcej w tej marce niż cenienie się za odwalony perfekcyjnie system. Prosty przykład - może nie profesjonalny ale jednak. SGS2 vs iPhone 5S. Samsung ma 1gb ram i 2x 1.2 Ghz. iPhone ma także 1gb ram i 2x 1.3Ghz, czyli płaci się za system. A najgorsze jest to, że jak kupujesz ajfona to musisz go mieć za co utrzymać (płatne apki itd). Android jest bardzo elastyczym systemem i go bardzo lubię, po mimo jego fochów tzn. lagi itd... A Windows.. cóż.. nie będę się wypowiadał, bo już przedmówca powiedział to samo (; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 @up ja na iPhonie nie widzę płatnych aplikacji gdzie na androidzie są za darmo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 @up ale istnieją magiczne .apk co nie?( Tak wiem w ajfonach da sie zrobć jailbreak, ale szkoda zachodu)[emoji23][emoji23][emoji23] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Te co potrzebuje mam za free [emoji23]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Trochę offtop ale jakiego iphona posiadasz? Jak z baterią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 SE, cały dzień na jednym ładowaniu a praktycznie ciagle pisze na messengerze, przeglądam neta itdWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Miałem wszystko od telefonów na javie (stare samsungi avile itp).Nokie na symbianie s60v3,anna, belle. Nokie z Meego. Nokie z WP.HTC z WM.alcatela z firefox os. Iphone 3GS.Sporo Androidów też przeszło mi przez ręce. Legendarne modele Nokia N8,C7,Nokia X,Nokia XL i powiem tak. Zamiast szajsu od Microsoftu z WP wolę już starĄ Nokie C7Bo chociaż więcej ciekawych aplikacji. System można dopasować pod swoje potrzeby jak Androida. I chociaż sama cała muzyka z karty pamięci mi się nie usunie (16gb muzyki miałem wtedy) . I wszystko poszło bo WP zgłupiał i sam mi muzykę skasował (znienawidzona Lumia 530).Po czym o mało co o ścianę nią nie rzuciłem. Android spoko. Ale tylko z 1GB ram (mniej nie ma sensu brać, bo muli jak cholera) .IOS przeceniona zabawka jak dla mnie. I użytkownicy też zbyt trywialni i zwykłe gbury. Bez urazy, jeżeli ktoś tutaj korzysta z telefonu z ios. Po prostu co widzę i rozmawiam z kimś kto ma Iphone. To non stop się wywyższa. Pogardza ludzmi co mają Androida itp.Dlatego uważam niektórych użytkowników tego telefonu za zwykłe bydło. Co przepłaca co najmniej 2 razy za sprzęt. Za pieniądze wydane na ten telefon. Ja spokojnie kupię dwa lub trzy z Androidem które posłużą lata. I jeszcze mi zostanie. Ot moja opinia Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Bez urazy XD Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Mam parę osób niewidomych, którzy używają iPhona z Vice Over i bo muszą. Nie zachowują się nie wiadomo jak źle. Po prostu dla nich albo nie ma wyjścia, albo używają Androida z TalkBackiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Mam parę osób niewidomych, którzy używają iPhona z Vice Over i bo muszą. Nie zachowują się nie wiadomo jak źle. Po prostu dla nich albo nie ma wyjścia, albo używają Androida z TalkBackiem.No i ja do takich osób nic nie mam. Bo jak najbardziej takie osoby też potrzebują skorzystać z najnowszej technologii. A jak im jeszcze dany sprzęt w tym pomaga to tylko pochwalić. Po prostu tak jak napisałem. Spotkałem się z aroganckim nastawieniem użytkowników iPhone. Jak zauważyli że korzystam ze sprzętu z Androidem. Były docinki w stylu. Weź wyrzuć ten szajs i kup jedyny słuszny sprzęt od Apple. Bo korzystasz z Andro Biedy. Itp. Właśnie dlatego nie mam szacunku do aroganckich użytkowników iPhone. Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Nie, no to tacy po prostu nie mają co zrobić ze swoimi pieniędzmi i się obnoszą Takich po prostu olewaj niech sobie kupują co chcą. Nie wiem czy to już offtop, więc profilaktycznie napiszę koniec offtop, piszmy to o czym jest w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 @up specjalnie dałem ten temat do off-topic bo spodziewałem sie obszernej dyskusji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi