Gość lukjan32 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam problem - po aktualizacji do CM13 pojawia się komunikat, że nie działa trebuchet. Co mam zrobić? Edytowane 2 Października 2016 przez lukjan32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Spróbuj wipe data Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 aha, a pomoże też reset do ustawien fabrycznych? czemu, po zresetowaniu do ustawien fabycznych, nie mam aplikacji od googla, ani nie moge dodac konta z googla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Wgraj gappsy na nowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 w jaki sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 tak samo jak wgrałeś CM'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 mam skopiowac do telefonu i wcisniac 3 przyciski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Tak vol+ Home i Power tylko potem jak wgrasz gaaps zrób wipe cache i dalvik Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 aha, dobra. vol, ktory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Vol+ ten od robienia głośniej. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 po instalacji gaaps, pojawiają się komunikaty, że aplikacje nie działają. czy muszę wszystko od nowa, czy jest sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Najlepiej wgraj od nowa cm i potem gaaps Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 tylko, ze nie moge wgrac do smartfona, bo, caly czas pojawia sie komunikat, a trzeba wybrac w smartfonie, co ma zrobic, po podlaczeniu usb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 A kartę sd włożyć do kompa ?Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 juz se poradzilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość lukjan32
Mam problem - po aktualizacji do CM13 pojawia się komunikat, że nie działa trebuchet. Co mam zrobić?
Edytowane przez lukjan32Odnośnik do komentarza
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi