TheUltiPL Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 To co w tytule XD: Nazwa: KiKa Wersja: 4.0 (XD) Czy mam: uciekła z balkonu i niewróciła (prawdopodobnie ktoś ją wział takie mam info ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arew33 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Fajny kot. Ja sie nie pochwale bo nie mam zwierząt Lipa, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 nom troche :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Mam psa Pekinczyka ''Killera'' Oraz Kotke czarną ''Maje'' Nie wiem czy brat też się zalicza? XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 xD, a screen będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Czekaj bo dopiero do domu z pracy przyszedłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ładny piesek ale kotek ładniejszy XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ja to dopiero mam koło domu zwierzyniec. 2 koty, 1 pies (suczka), cholera wie ile królików, owiec chyba 5, kozy sztuk 2 i 20 kur + kogut XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 3 kotki i piesio [emoji1305][emoji23]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 @CyanowyLenovo O bożeee xD, dajesz im radę nakarmić pobawić itp.? @DusieK Jak sie zwią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Kotki: Bona, Misia i Czarnulka Piesek: Łapek Cud, mój piesek dał se zrobić zdjęcie ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 @DusieK niema zdjecia :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 @TheUltiPL Nie coś Ty nie wszystkie zwierzaki obsłużyłbym. Wstyd się przyznać ale doić nie umiem XD Próbowałem kilka razy ale za głupi jestem XDDD Tak to wgonić wygonić od czasu do czasu żarcie dać bo tata więcej przy tym robi. Czasem złapać cuś żeby potem bić na mięsko itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 XD, szkoda że nie obsłużasz ich bo oni cię tym bardziej nie lubią, biedni koledzy :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 @TheUltiPL naprawiłem, już jest zdjęcie XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Grażyna.w domu jeszcze znajduje się Pies Bronek oraz Kot Rysiek.Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Oj tam Spinka (terier myśliwski) mnie tak lubi, że się drze tak jakby ją los skrzywdził kiedy nie może się dostać do mnie przez bramkę jak np robię przy drewnie albo co iiinego XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 @dasiek Niema zdjęcia @DusieK Łooo jaki piękny piesek, chwale cię i podziwiam, sto lat piesku 1 ucho białe 2 czarne lol, ale i tak piękny pieseł Nazwałbym go fapek zamiast łapek ;d :EDIT @DusieK On ma klucze do domu? Jak chcesz otworzyć drzwi to mu zabierasz? lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 On ma dwa uszka takie same, te drugie nastawił bardziej Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPrzypięty na smyczy był bo ucieka łobuz [emoji23]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasio121 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Ja mam 3 koty dachowce wszystkie same przyszły do mnie... no i zostaly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 @up jak sie zwią? Może ktoś jeszcze sie pochwali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Amik: Misiek : I Darek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Darek ma fajne oczka ;DWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 @Dusiek czyż nie? XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 te pieseły xD kot i ten pies 3 z góry wymiatają (sorki za odkop ale to je off top :)) Może ma ktoś jeszcze? Ja niestety, można powiedzieć że miałem psa no ale niestety umarł. Zwał się "Tchibo" (czytaj: cibo) fajny pieseł ale nie mam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi