Mitlex Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Witam mam pytanko, który wg. Was lepszy Mediatek Helio x10 czy Snapdragon 650? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Moim zdaniem jest szybszy snapdragon, on siedzi w redmi note 3, miui. Całkiem dobry procek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Snapdragon Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Snapdragon bez porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Mediateki to tanie cpu; Powiem Ci tak, mogę znaleźć zawsze jakieś za i przeciw dla obydwóch; Aczkolwiek wydajnościowo snapdragon wygrywa, Ale w teorii mediatek ma mniejszy pobór prądu (dlatego pisze w teorii bo nigdy nie miałem telefonu z jakimkolwiek mediatekiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mitlex
Witam mam pytanko, który wg. Was lepszy Mediatek Helio x10 czy Snapdragon 650?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi