Double.effect Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam chciałbym zapytać czy da się usunąć numery kontaktów w wiadomościach. Chodzi mi o to, żeby skasować te wszystkie numery . Czy da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Przytrzymanie na nr pomaga? Lub w ustawieniach da się wyłączyć? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Jaki system? Czy przypadkiem nie pozwoliłeś apce od sms dostępów do kontaktów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Double.effect Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Przytrzymanie numeru nie pomaga w ustawieniach też nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 A ustawienia wyświetlania? Weź tylko sim albo tylko Google zależy gdzie masz kontaktyWysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Double.effect Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ten numer nie jest zapisany w kontaktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deryt22 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Wyczyść ostatnio wybierane numery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi