DusieK Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witajcie androidowcy (poke maniacy)! Po mimo iż gra nie doczekała się jeszcze oficjalnie premiery w naszym kraju to i tak wiele osób w Polsce łapie pokemony, również ja w tym wątku chciałbym byśmy się dzielili opiniami na temat tej gry Złapmy je wszystkie! Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Bugami też się dzielimy?[emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Wersja 0.29.2, nie ma co narzekać Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Mam 0.29.0 i mam bardzo dziwny bug. Przy wybraniu Pokemona nie moge swobodnie przesunąć w dół. Tylko musze to zrobić powolutku... Ale wgram update.Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Może update pomoże Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lameme Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Próbuję za wszelką cenę wgrać Pokemony na Samsunga Ace II (moje ułomne LG G3 wytrzyma może 20 minut gry ) i za jakiś czas spróbuję przejąć punkt tuż przy moim domu Pochwalcie się, w jakim jesteście teamie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 #TeamValor Co takiego dzieje się z G3? Że tylko 20 min? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 #TeamMystic mi telefon trzyma 1h30 min gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Żółci. Telefon mi trzyma około... 3 godzin gry? 3 dni i jakieś 80 pokemonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 To nie tylko ja gram Ja jestem w team mistic. Ogółem zainstalowałem grę swojej i też szuka pokemonów. Nawet przy mnie na wsi są 2 Gymy, które opanuje. Wczoraj zaczaiłem o co tak naprawdę chodzi :/ Zauważyłem, że czasem gra się wiesza podczas walki w GYMie i nie można pokemona pokonać. Widzę, że nie tylko ja mam taki problem. A jak się nie pokona, to nie przejmie się GYMu i nie zostawi tam swojego pokemona. Oraz, laguje przy słabszych telefonach- mniej niż 2 GB ram.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Ja mam 1 GB Ramu i przyznam, że jedyny problem, to to, że czasem pokemona nie zapisze jak złapałem (wczoraj Zółwika, ducha i Electabuza :C) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Też tak miałem 2 razy. Wyłonił mi się druga forma pidgeya i dość mocny zubat. I gra się zacieła i koniec. To ty takie pokemony dorwałeś. Najwięcej to pidgeyów mam i weedlów i 3 rattata. Ps. mojej wczoraj ukazał się pikachu, ale sie cieszyła heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 ja mam problem na s3 mini z tymi pokemonami, wywala błąd usługi google play co chwile przy włączeniu gps do wylaczenia gps. i przez to wgrywam cm 12.1 ;D , a próbowałem na slimromie s3 mini, zobaczymy czy dziala, a w dodatku mozecie pobrac pokemony ze sklepu play? @NeoCM Mi też laguje ale cóż... jak się wyłączy realny świat na łapaniu poka, to płynnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Na lajcie że z sklepu play można pobrać Też mam ten bug że złapie pokemona i się zacina :c a miałem takie fajne okazję, ale co się dziwić, gra w wersji 0.29.2Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Widze tutaj sami znawcy poków XDDWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 29 minut temu, Mikołaj Rupocinski napisał: Widze tutaj sami znawcy poków XDD Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ;D na cm 12.1 chodzi, ale ładuje sie ten rom to z 3godz, a tak wgl, to jaki macie lvl? ja niedużo połapałem bo niemam internetu i na dwór niewychodze, ale niedługo kupie se starter i będe biegał PS. Codziennie widzę chłopaków co biegają z telefonami i czają się jak koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 dziś stuknęło mi 100 pokemonów złapanych. ^^, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Ja oddaje je do Profesora i dostaje się za to candy. W sumie to dobre, bo złapie się jednego i ma 3 i odda do profesora to dodatkowy 1, czyli razem 4 Właśnie ewaluowałem sobie rattata. Ponadto wykluł mi się Odish z jajka i CP 116 - a teraz mam 10 km .. mam nadzieje, że jakiś porządny pokemon się wyłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalarepa150 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Mi co jakiś czas się zawiesza, tak że niby idę prosto zmieniam położenie a moja postać idzie w miejscu o.O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Oddish po ewo to dobry pokemon, gloom nie, ale za to vileplume tak, masz dostep do status powderów i mozesz go nauczyc np. giga draina, kozacki ruch Ale nie wiem jak to jest w tych normiko-pokemonach GO XDDWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Teraz w ogóle pozmieniali... Pokemony szybciej uciekają, mniej się ich pokazuje i więcej pokeboli trzeba rzucać. U mnie bateria szybciej teraz ucieka na tej wersji 0.31, jedyne co to ładniejsza animacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 @NeoCM wersja 0.33 naprawia te błędy z łapaniem pokemonów Ja chce Pikachu -,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ja gram w to od samej premiery w USA. Jeszcze tego w Polsce i Europie nie było a gram.Mam 3 konta. Pierwsze główne na ktorym spędziłem ponad 2 tygodnie łącznie grania non stop. Ma 23 poziom i złapanych 114 Pokemonów. Najsilniejszy jest Gyardos 1700cp, dalej Vaporeon też 1700cp. Reszta podobnie. Złapany Tauros, fartfect itp. Brak Z eevee tylko flareona. Brak Charizarda, Venasaura. Blastoise i reszta jest. Drugie konto to zacząłem grać na nim dzień wcześniej i ma 12 poziom. Czasami odpale podbić poziom. Najsilniejszy pok około 600cp Grałem na początku na starym Samsungu Galaxy Ace 2 z cm11 kernelem ace2nutzera Działało to tak że masakra. Ale grałem dopóki to nie sprzedałem i nie zmieniłem telefonu. Bateria wytrzymywała 3 i pół godziny maks. Teraz gram czasami na LG F70 i gra już nie laguje w gymach itp Jak miało miejsce na Ace 2Można grać normalnie. Bateria starcza mi na 4/5H maks. Ale już ograniczam granie w to bo gra mi się przejadła jakiś czas temu. Ile można robić to samo co nie? Czekam aż dodadzą ten trade i walki z innymi graczami. To powymieniam Scythery, Pinsiry, Magmary i parę innych za tę co mi brakuje pokemony i skompletuje pokedex w końcu. Ciekawe czy się w końcu doczekam? Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 O kule, ja na wsi, tu mało Pokémonów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ja też na wsi aktualnie. Ale przez dwa tygodnie byłem w rodzinnym mieście co pełno poke stopów było. I poki różne latały. Wrzucę później screena z moją ekipą jak wejdę na pc Gram oczywiście w żółtych. Bo tak to ta gra za łatwa by była. Czerwoni i niebiescy są dla słabych Mój zespół tak jak obiecałem. http://i.imgur.com/N88Vast.png Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi