King_Stone_69 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Mój znajomy szuka urządzenia do w/w kwoty: - wymienna bateria, - wsparcie developerów, - nienaganne podzespoły, - bez znaczenia czy używany czy nówka, - slot na kartę pamięci, - pasek nawigacji na ekranie O.o Czekamy na propozycje. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Nexus 4, nexus 5, Jak coś jeszcze znajde to napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 A bateria jest wymienna? Bo nie będzie płacił 300 zł za wymiane, a sama bateria pewnie nie kosztuje nawet połowe. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Hmm... Galaxy S4 - S5, LG G3-4, Galaxy Note 4-5, (Nexusy nie mają wymiennych baterii[emoji24][emoji24]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Szukałem coś z paskiem nawigacji na ekranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Note 4 Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Też myśleliśmy o LG. Ssmsung odpada. Nie za bardzo mu pasuje. Stawiamy na LG. Można zamknąć, chyba że pojawi się jeszcze jakaś propozycja. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Lg jakieś G ~tapu tap from taptalk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 @dasiek innej opcji nie ma xD albo jakiś G Flex??? (Bateria chyba wymienna.. chyba.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 G Flex 2 nie ma bo widziałem recenzję. Nie wiem jak pierwsza generacja. Zamówiony G 3. Chyba innej opcji nie ma. Ciekawe co znajomy powie na przyciski na pleckach XD. Można zamknąć. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
King_Stone_69
Mój znajomy szuka urządzenia do w/w kwoty:
- wymienna bateria,
- wsparcie developerów,
- nienaganne podzespoły,
- bez znaczenia czy używany czy nówka,
- slot na kartę pamięci,
- pasek nawigacji na ekranie O.o
Czekamy na propozycje.
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
10 odpowiedzi na to pytanie