King_Stone_69 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zapewne część z was ma problem z tą zwaloną aplikacją. Ten znany błąd: Wystąpił problem [...]. Dotknij, aby [...]. Ten smutek... Ale ja znalazłem sposób na naprawienie tego błędu! Wymagania: root przeglądarka plików z dostępem do plików systemowych 5 minut ewentualnie Lucky Patcher - http://luckypatcher.co Instrucja: 1. Ściągamy aplikację YT z jakiegoś źródła np. Sklep Google Play. 2. W chodzi w menedżer plików i kopiujemy z folderu data/app np. pamięć wewnętrzną. 3. Odinstalowujemy aplikację. 4. Kopię przenosimy do system/app. 5. Resetujemy telefon. 6. Jeśli sposób nie zadziała instalujemy przez Lucky Patcher: 7. Przeciągamy dolny pasek w lewo. 8. Wybieramy przebuduj i zainstaluj. 9. Szukamy YT.apk 10. Zainstaluj jako aplikację systemową. Koniec. Sam tego potrzebowałem na CM 11. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Mozna tez OGYoutube ;p Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Jeśli ktoś zgodzi się na zamienniki to tak Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ja polecę metrotube, lub po prostu przeglądarkę. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 A czy jedno albo drugie ma możliwość odtwarzania w tle? Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 OGyt ma, mozna jeszcze przez niego pobierac filmy itp. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nie pamiętam jak z metrotube, ale wiem że można było pobierać filmy w wybranej przez siebie jakości, jak i ścieżkę dźwiękową z nich pochodzącą. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Musze przetestować Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi