King_Stone_69 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Mimo iż Miui v6 jest bazowany na CM 11 nie ma opcji długości podświetlania przycisków. Co mam zrobić? Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 A co ci dokładnie przeszkadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jestem przyzwyczajony do braku ich podświetlenia - nie chce żeby świeciły. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Może być bazowany ale miui może nie mieć funkcji. Ot, paradoks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Przyzwyczaisz się szybko że świecą Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Tylko że one świecą nawet jak dotknę ekran. Chodzi mi o żywotność baterii. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 odłącz co trzeba od płyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamikz Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Poszukaj jakiejś aplikacji, która aktywuje przyciski ekranowe, wtedy te pod ekranem powinny przestać świecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 odłącz co trzeba od płyty [emoji14] Śmieszku... znalazłem... aplikację, która niestety nie działa. Przesiadłem się na CM 11. Można zamknąć. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
King_Stone_69
Mimo iż Miui v6 jest bazowany na CM 11 nie ma opcji długości podświetlania przycisków. Co mam zrobić?
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi