Fire113 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witam mam problem z moim telefonem se x10i mianowicie nie świeci się dioda między przyciskami home-back co mam z tym zrobić? proszę o odpowiedź bo mo bardzo na tym zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Sama przestała czy po wygraniu nowego romu? Wysłane z mojego LG-P760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fire113 Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 na każdym romie nie działa po prostu jak pewnym razem zobaczyłem nie świeciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Wygrają oryginał odrutuj i oddaj na serwis - to raczej fizyczne uszkodzenie. Sent from my LG-P760 using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fire113 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 dzięki za odpowiedź jutro wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi