Kulkaa Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 szczerze jestem zielony ogólnie zaraz bede próbował robić jeszcze raz to od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 to jest plik apk, tylko spakowany w zip Umieść na karcie pamięci i zainstaluj. O ile masz już root-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulkaa Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 wróciłem do ustawień fabrycznychchcę zrobić od początku tylko chce odblokować bootloader ale nie mam steronika fast boot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 robisz tak:http://www.youtube.com/watch?v=sBeirPeT2rQ Tu masz plik do tego sposobuhttps://app.box.com/s/pslepj333ht7ecu3phzs ja jeszcze inaczej odblokowywałem bootloader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulkaa Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 tylko jest jeden problem nie mogę cmd w tym folderze r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Polecają dograć i to...CT_HsPhone_General_Drivers.rarznalazłem to w końcu..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulkaa Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 jak będe w domu posprawdzam nie mam linuxa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 tos to na linuxa nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulkaa Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) a link który wysłałeś z xda?A powiedz mi ktory recover wybrac w tej apce co wstawiłeś linka ? Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Pawliniak Regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1145-odblokowanie-bootloadera-w-lg-optimus-4x-hd/ tu masz już opis odblokowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulkaa Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 teraz padł lg nie chce się włączyć stoi na Logo LG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 po czym padł? jak coś to awaryjnie wgraj firmware...mi też kiedyś padł... nic dziwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulkaa Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Po aplikacji która wstawiłeś wcześniej Dałem rade robi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ja jak pierwszy raz próbowałem zrootować telefon ( 4x HD) To go uwaliłem. Potem, po upływie 1.5 miesiąca dopiero go odblokowałem, wgrałem root i TWRP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulkaa Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jednak nic z tego nie mgoe przez lg tool zrobic nic jak wgrac ten awaryjny frame? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Poradnik z mojego bloga.. http://androidos.webig.pl/poradniki/wgrywanie-czystego-firmware-dla-lg-optimus-i-lg-swift/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulkaa Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 tylko że mój sie wogóle nie odpala i nie widać go w systemie elefon PODŁĄCZAMY pod usb w trybie debugowania USB i w trybie LG Suite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Tylko ja wgrałem bez tego punktu soft...I w sumie ci się nie dziwie, iż nie możesz nic zrobić.. Jest inny sposób, ale na 100% zadziała http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2069723 Poradnika narazie nie napisze do niego. Nie mam dziś siły na to. Też ogarniam tematy, co ktoś kiedyś zaczął- a są niekompletne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulkaa Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 udało mi sie odpaliłem go tylko teraz muszę znaleźć sdk gdzie indziej niż na android developer bo z stamtąd mi się nie pobiera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Wgrałeś rom używając tego poradnika z xda? Ty musisz pobrać bazę Jelly Bean z sdk - bo całą baza ma troche GB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulkaa Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Odblokowalem telefon i jutro bede probowal z rym sdk tzn bootloader odblokowac Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Lub nawet dzis sprobuje Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tool Box Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witam.Jest to mój pierwszy telefon jaki rootuję. A więc tak, zrobiłem wszystko jak leci w instrukcji i w momencie, kiedy zainstalowałem CWM Recover i restartuję telefon żeby wejść do trybu Recover i wyświetla mi się LGE_SECUIRITY: Error Bppt image signature. Na szczęście mogę włączyć telefon. CO z tym Fantem zrobić ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zainstalować Recvoery jeszcze raz poprzez recvoery installer dla 4x HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 W stockowym oprogramowaniu v20a/b nie jest w cale odblokowany bootloader chciałem wspomnieć, jak kolega na początku postu piszę.Panowie mam chyba pecha.... Próbując wgrać przez Recovery moda CM10, pojawia mi się menu ale nie mogę wejść w żadną opcję mam tylko możliwość przewijania góra w dół.... To chyba jakiś ewenement w moim przypadku. Chcąc zatwierdzić cokolwiek przyciskiem power, w ogóle jakby nie działał.... masakra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Znaczy się Recovery Ci nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi