Pawliniak Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Lepiej zainstalować na nowo rom i gappsy razem z full wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacrxxx Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Pany, czy pojawia sie w najnowszym CM11 Miracast w sieciach ?Nie mam opcji apply ADB...co mam wybrac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ale o co tak naprawdę Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacrxxx Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 nie miałem w opcjach recovery ADB.. musiałem aktualizowac do 4.1.2. A drugie pytanie brzmi czy po wgraniu androida 4.3 w opcjach sieci pojawia sie miracast( screem mirroring), chodzi o przesył tego co mamy na telefonie na tv. Jak np. tu Rozumiem, że nikt nie jest w stanie zagladnąć do telefonu i sprawdzic ... kolega Ghost_S też pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 CyanogenMody nie mają takich funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verceeti Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Mam problem z gapsami, mam cyano cm-11-20150126-NIGHTLY-p880. Po instalacji gapsów wyswietlają się informacje o tym że procesy przestają działać i ogólnie telefon sie sypie. które konkretnie gapsy pownieniem zainstalować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 http://gapps.cyanogenmod.pl- te np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliss Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam. Chcialem poprawic dzialanie mojego 4x a go zjebałem. Po rootowanie wlaczal sie normalnie, potem zrobilem recovery i telefon wlacza sie tylko do loga LG. Pomoże ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt26 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Da się tym sposobem odblokować bootloader? Mam soft 020b-EUR-XXX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt26 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 OK udało mi się. Wielkie dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolnox Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam a jednoczeście i błagam o pomoc, z poziomu recorvery próbowałem zainstalwoac cm11 teraz nie mam nic bo wyskakiwał bład "THIS package is for device P880: this devicxe is X3 error... status 7teraz mam cegłe nie fona bo mam sam bootloader nic wiecej prosze o pomoc jak można postawić stary soft od nowa chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jaki masz telefon? Bo z tego wynika że nie pod ten model instalujesz rom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kocot Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Mam pytanie o downgrade. Da się wrócić do jednej z poprzednich wersji CM przez wgranie jej przez Recovery. Dodam że aktualizacje CM instalują się bez problemu. Nie uwalę wtedy telefonu? Jeśli ktoś próbował proszę o odpowiedź[emoji6] Wysłane z mojego Optimus 4X HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Starszą wersje możesz wgrać nawet na nowszym recovery. Jednakże to tylko sprzęt zawsze może coś pójść nie tak. Na wszelki wypadek mniej instalkę działającego romu na karcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam a jednoczeście i błagam o pomoc, z poziomu recorvery próbowałem zainstalwoac cm11 teraz nie mam nic bo wyskakiwał bład "THIS package is for device P880: this devicxe is X3 error... status 7teraz mam cegłe nie fona bo mam sam bootloader nic wiecej prosze o pomoc jak można postawić stary soft od nowa chociażZaaktualizuj Recovery, przez program room manager (cwm) lub twrp manager (twrp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pukacinio Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Jeśli ma ktoś problem z fastboot-em jak ja od kilku godzin to z menadżera urządzeń aktualizujemy sterownik fastboot-a z tej paczki http://forum.xda-dev...01&d=1362866765. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnieBones Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Witam!Ech... Trzeci dzień się męczę Nie daję rady zaflashować CWM... Wybieram model, flashuję downloadinguję, jest 100% i... "Wystąpił błąd podczas flaszowania Recovery"...Telefon LG P880, oczywiście zrootowany i odblokowany bootloader... Jestem laikiem, nie wiem jak to się robi i postępuję według tutoriali, także... Prostym językiem proszę w odpowiedzi Pozdrawiam!Ana Ok poradziłam sobie dzięki temu wątkowi: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2298420Euphoria już jest, ALE... Nie działa WiFi... Help? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 sprawdź czy masz poprawnie zainstalowane sterowniki, oraz czy masz uruchomiony telefon w trybie fastboot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnieBones Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ok, wyszło moje wioskowe pojęcie o tym wszystkim... Nie wiedziałam, że przy wgrywaniu nowego softu zmienia się MAC telefonu Problem rozwiązany Euforia trochę je baterię, ale nie zacina się w ogóle Aż miło to widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientek007 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Witam.Postępując zgodnie z instrukcją zmiaeszczoną w pierwszym poście prawie uglebiłem sobie telefon.Posiadam LG 4X HD.Zanim zainstaluje się CWK należy najpierw odblokować bootloader. Niestety w zamieszczonej tu instrukcji nie ma o tym ani słowa.W przeciwnym wypadku czeka was to co mnie: I długa walka o wskrzeszenie telefonu.Autorze tej instrukcji- następnym razem zamieść poprawną instrukcję, bo pewnie nie jedna osoba uglebiłą sobie przez to telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolek77 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Czy udało się już komuś wejść na lollipopa... próbowałem tej wersji aos... ale nie działa aparat i dzownienie. Ktoś ma jakieś pozytywne doświadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 @ziolek77 mi działało, aczkolwiek, płynność pracy na lizaku mnie nie zadowalała i wróciłem do cm11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assasyn1000 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Witam mam problem chciałem naprawić problem z boot signature image i ściągnąłem apkę recovery z chińskimi znakami i tele nie odpala co robić ? Po za tym obawiam się że nie mam odblokowanego bootloadera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 @assasyn1000 odpowiedziałem CI w temacie, wgraj stocka na nowo i odblokuj bootloader, najlepiej na na sofcie euro open V20B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi