lazur Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 A które wgrywałeś ? Jaką masz wersje? Wyjście jest...Wgraj jeszcze raz Recvoery przez Recvoery installerPotem zaktualizuj najnowsze CWM Recvoery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Właściwie mam najnowsze CMW Recovery mam wersję 6.0.4.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 A nie jest dotykowe czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 hmm, przewijać mogę głośnością ale szczerze nie sprawdzałem czy nie dotykowe Zraz zobaczę. Dzięki.Nie, nie dotykowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 To wgraj Recovery jeszcze raz. Masz pecha z tym telefonem. Ale jak już się psoci...to co chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 No właśnie, nigdy nie miałem problemów z modowaniem telefonów. A ten Lg to jakiś ewenement Tylko ja wgrywam Recovery poprzez Manager Room, czyli można zrobić nakładkę rozumiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Wgraj ten Ten Recovery Manager to zło. Mi uwalił L9twrp-recovery-591fan.com.apk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 ok, ale najpierw musze wyrzucić ten obecny zanim w gram ten Twój ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nie.nadpisze się.To jest o tyle mądre, że instalujesz z telefonu heh Ale pobierz sobie recvoery w postaci ZIP z forum i wrzuć. Bo to jest starsza wersja TWRP Recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 OK dzięki, zrobię to wieczorkiem, bo uciekam już do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Najlepszym rozwiązaniem do "szwankującej" elektroniki jest młotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zainstalowałem te Recovery z apki co podałeś wcześniej w poście, po uruchomieniu jej mam jakieś znaczki chińskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 zrób reboot - wyjmij baterię i włóż i włącz recvoery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zrobiłem tak jak napisałeś, dalej mam tą samą wersję Recovery co wcześniej, i nadal nic nie mogę wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 hmmm a jak wcześniej wgrywałeś te recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Wcześniej wgrywałem te Recovery poprzez program Manager Rom.Ale może po zainstalowaniu tej apki co mi podałeś z Recovery trzeba wejść w nią i wybrać jakąś opcje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Spróbuj jeszcze raz zainstalować. Ja bym jeszcze pokombinował programem all in one... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Też myślisz, że nadpiszę program All In One jak będę wgrywał Recovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Bardziej zachodzę w głowę... Trzeba próbować..Jak nie pójdzie tak to... plik recovery.imgfastboot flash recovery recovery.img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Jestem ciekaw czy ktoś miał też taki sam problem z tym co ja No i naprawiłem temat Banalnie proste, akceptacja, czyli wybieranie jest przyciskiem HOME Tak czy inaczej dziękuje za poświęcenie czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Home?Przez dotykowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Tak Właśnie zainstalowałem CM 10 stable Dzięki jeszcze raz ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Pierwszy raz słyszę, że ten Home działa... no ale cenna wskazówka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 A jednak Home zadziałał w tej wersji (najnowszej) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi