DaRkShAdOw Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witajcie. Dzisiaj mając trochę czasu pomyślałem czemu by nie zrobić motywu dla mojej Xperii. Więc pobrałem odpowiednie narzędzia i zacząłem. Wystarczyło pół godziny aby zrobić takie... może nie dokończę. Motyw jest niedopracowany jeszcze. Ale jeśli ktoś chciałby spróbować to proszę: Jak to coś się prezentuje? A tu jest APK: test.apk NavBar źle coś wyszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 navbar no coś nie pykło, w gimpie usuń tło i zapisz w .png powinno być ok i dlaczego status bar czarny!!? -,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 ja to w paincie ogarniałem xDD i czarny bo tak jest w WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Ale cię ciągnie do WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Nie nie, chciałem po prostu zobaczyć jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Jak robiłeś ten motyw? Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Zrób jeszcze do CM taki motyw ? Tap via my GT-I8190 (SlimLP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 @sebachuck15 czary.. a tak na serio, to narzędzie od Sony @King_Stone_69 Zobaczy się... ale że taki? troche niedopracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Taki, ale dopracowany. Tap via my GT-I8190 (SlimLP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Planuje update tego motywu. A mianowicie poprawki i ewentualnie coś dodam. Nie mogę powiedzieć kiedy wydam nową wersję, ale myślę ze do końca lipca powinna być. Myślę na motywem dla CM 11 i/lub 12.1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi