DaRkShAdOw Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam. W tym poradniku przedstawię jak zainstalować CyanogenModa 13 na nasze Z1 Compact. Tak. Dobrze słyszałeś. Z1 Compact ma CM 13 i to całkiem dobrze działającego. Tylko aparat ma problemy, ale to kwestia czasu. Więc. Wymagania: Odblokowany bootloader Najlepiej TWRP(instalowałem via TWRP 3.0.2) Screenów nie ma, bo przeszedłem na DstrikerZ1, który bardziej lubię. Pobierz: ROM: https://www.androidfilehost.com/?fid=24499762636006153 GApps: http://cyanmod.pl/gapps/ Instalacja: 1. Wejdź do recovery 2. Zrób wipe data i cache 3. Zainstaluj rom i gapps 4. Reboot! Gotowe. Masz już Androida 6.0.1 na D5503. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Tomaszczyk Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Duże są te problemy aparatu? Da się żyć? 4K i Timeshift działa w kamerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Aparat niestety kuleje. 4k niema jeszcze a timeshift jest tylko na stock. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 miałem go przez chwilę.. aparat, tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Przecież w poście wyżej jest taka informacja. Ale sam rom taki zły nie jest Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Wiem że informacja wyżej, ale to było dla kolegi wyżej, mogłem jednak zacytować Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi