DaRkShAdOw Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Dzisiaj robiłem 3 rzeczy na raz, i wiadomo jak jest. Przez pomyłkę sflashowałem kernel od s2 na z1c. I niema fastboota, flashmode, nie ładuje, nie odpala. Jedynie jak go "włącze" to po przytrzymaniu VOL+ i Power wyłączam go i są trzy wibracje. Jakoś można to naprawić? Wolałbym uniknąć serwisu(kogo ja oszukuje.. przecież sie nieda) ani go rozkręcać... prosze o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Raczej nie unikniesz supportu. O ile coś tam zrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 I bd musiał sam z swoich zapłacić, dioda Ci nie świeci wql? Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 nic. komputer nie wykrywa, tylko jedyna reakcja to jak wspomniałem 3 wibracje przy wciśnięciu VOL+ i POWER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Trzymaj go na vol - przy wyszukiwaniu fona w flashtoolu Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 dalej jeden wielki... pozwól że nie dokończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 http://forum.xda-developers.com/sony-xperia-z1-compact/general/z1-compact-hardbirck-t3352618 może tu coś znajdziesz pomocnego Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 tam chociaż dioda świeci, czyli reaguje cośkolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Tb nawet ładowarka nie pomaga? W sensie dioda przy niej nie świeci? Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 NIC, zero, JEDYNA reakcja to już 2-krotnie wspomniane 3 wibracje, JEDYNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Kiedy pogrzeb?.. Nie mam pomysłów już Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 leci do w-support, już wszystko gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 A mogłeś oddać wcześniej. By baterie wymienili, i by było ok. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Aj.. jakby co to zgasł i tyle, może się uda.. czasem farta mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Dobra. Robią go. Przyjęli to na gwarancję. Temat zamykam. zamykam i zamknąć zapomniałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi