bli14 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Mam LG G3 od miesiąca z sieci play. Chciałbym wykonać aktualizację do 6.0(mam 5.0). Nie znajduje mi aktualizacji i pisze że wszystko ok. Jak mogę to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 tam zaraz naprawić... jeśli masz model d855 to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bli14 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 11 minut temu, DaRkShAdOw napisał: tam zaraz naprawić... jeśli masz model d855 to Dzięki, ale czy nie można normalnie ? I mam D855 2gb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 to jest normalnie.. bo tak to sie możesz nie doczekać.. masz jakiś brandowany soft? (z dodatkami od orange,plus play itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bli14 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 1 minutę temu, DaRkShAdOw napisał: to jest normalnie.. bo tak to sie możesz nie doczekać.. masz jakiś brandowany soft? (z dodatkami od orange,plus play itd) Raczej tak, mam tapetę z play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Więcej będziesz musiał dłużej czekać jeżeli masz brandowy soft . Wgraj bez brandu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bli14 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 5 minut temu, L0LEK napisał: Więcej będziesz musiał dłużej czekać jeżeli masz brandowy soft . Wgraj bez brandu Ale 3 mies. mieli na nową wersję i jeszcze nie dali??? W ogóle do sprawdzenia tego skłoniła mnie rozmowa z kolegą, który właśnie zainstalował sobie 6.0 na lg g flex... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Zawsze możesz wrócić do 5.0 jak coś będzie nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bli14 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Dobra, jutro spróbuje, dzisiaj nie mam już siły. Jak coś się nie uda to będę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bli14
Mam LG G3 od miesiąca z sieci play. Chciałbym wykonać aktualizację do 6.0(mam 5.0). Nie znajduje mi aktualizacji i pisze że wszystko ok. Jak mogę to naprawić?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi