Mischel26 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 W mojej m4 aqua nie mogę wejść w TWPR. Wciskam guzik zasilania z vol- i nic. Bootloadera odblokowałem z instrukcja na forum. Wie ktoś jak go włączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cain666 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Moze zla kombinacja klawiszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mischel26 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Wszędzie gdzie szukałem to podawali właśnie te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamikz Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Gdy zobaczysz logo sony to puść na doskłownie chwilę te przyciski a później znowu wciśnij , może tak zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 A reboot np. przez aplikacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. a te twrp w ogóle wgrałeś? ono nie jest od razu po odblokowaniu bootloadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Wgraj na nowo twrp a jeżeli kombinacja klawiszy nie pomoże to ściągnij rashr, daj uprawnienia root i w menu programu kliknij reboot do recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Najprostrzym sposobem jest pobranie z google play "Terminal Emulator" Otwierasz program i wpisujesz SU - jeżeli program porosi o roota i go włączysz, znaczy to że root działa poprawnie. Następnie znów wpisujesz SU, potem reboot recovery Jeżeli cie nie przeniesie w recovery, znaczy że jest źle wgrane. Najlepiej będzie wgrać soft i od nowa zacząć wgrywać modyfikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mischel26 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Dobra, coś pokręciłem. To może od początku, kupiłem m4 z salonu T-mobile. I chciałem pozbyć się zbędnych aplikacji. Chciałem zrotować telefon żeby je odinstalować i na forum poczytałem że prosciej robi sie na odblokowanym bootloaderze. Na forum znalazłem jak to zrobić, więc pobrałem paczke z rotem, wrzuciłem na karte pamięci i żebym ją zainstalować trzeba wejść w TWPR, a ja myślałem można wejść w to przez samą kombinacją klawiszy. A skąd moge wgl pobrać te TWPR? A i wiem że moge wgrać niebrandowany stock ale root potrzebny mi jest do aplikacji Greenify. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 tak myślałem, bo nie wspomniałeś o tym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mischel26 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Dzięki wielkie, a nie wiem jeszcze jednego, środowisko adb to fastboot ADB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mischel26 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Męczę się i męczę a zrotować nie moge :/ robie wszystko tak jak pisze w poradniku a ciągle wywala mi błędy.....Wstawiam screeny jak robiłem. Ogólnie wszystko jest okej, dopóki nie wpisze kodu który dostałem ze strony Sony. Po wpisaniu kodu wyskakuje failed. Wie ktoś co może być przyczyną? Właśnie zauważyłem że nie zgadza się IMEI na pierwszym screenie na końcu nr jest 7 a drugim screenie nie ma ostatniej cyfry, próbowałem jeszcze raz i znów to samo a dopisać nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Jeśli chodzi o IMEI to polecam apke chamelephon Wpisz *#06# i zobacz czy masz 14 cyfrowy kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mischel26
W mojej m4 aqua nie mogę wejść w TWPR. Wciskam guzik zasilania z vol- i nic. Bootloadera odblokowałem z instrukcja na forum. Wie ktoś jak go włączyć?
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi