Mitlex Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Witam, mam problem. Mianowicie mam zamiar wgrać do Xperii Neo V lollipopa, ale gdy chcę zainstalować paczkę CM, mam błąd status 7. Już nie wiem jak mogę temu zaradzić. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 a w romie jest boot.img? wypakuj je i wgraj jako kernel przez flashtoola po czym wyłacz tel i włącz recovery i instalacja powinna pójść bez problemu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Inne recovery? Paczka jest cała (Nie uszkodzona)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Właśnie recovery na ten model jest jedno, CWM jedna wersja. a co do romu to jest w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Problem w tym że flasher od sony ericsson xperia przyjmuje kernele tylko xxx.sin Przez Rashr również nie da rady zainstalować boot.img jako recovery Okej, @DaRkShAdOw Miałeś rację. Jednak Boot.img trzeba przerzucić do flashtool/firmwares. W tym miejscu wykrywa recovery. Jak narazie room się wgrywa, czekam jeszcze na gappsy i ładuje system. Zaraz dam znać co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mitlex
Witam, mam problem. Mianowicie mam zamiar wgrać do Xperii Neo V lollipopa, ale gdy chcę zainstalować paczkę CM, mam błąd status 7.
Już nie wiem jak mogę temu zaradzić. Jakieś pomysły?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi