PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 DOWNLOAD https://dailyuploads.net/lh3vpffpz6sf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadDragory Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Cześć, Mam jedno głupie pytanie . Czy muszę mieć CM że by zainstalować motyw ? @GrzechU : Dziękuje za odpowiedz . Zaje..... wygląda a chciałem odświeżyć wygląd Andka na tablecie (Odys Uno X10) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 No raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Nie koniecznie, wystarczy rom z silnikem motywów z CM, np. ParanoidAndroid 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 A to niewiedziałem, ale tak czy inaczej musi wgrac sobie inny room niż oryginalny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1kken Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Bedzie aktualizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 A co Ci w nim przeszkadza? Autor jak wyda to wyda, nie ma co się cisnąć na aktualizacje Theme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Przykro mi ale raczej nie ? Wiem wiem fajnie by bylo jakby wszystko bylo aktualizowane na bieżaco ? ale czasem jak cos sciagam z ciekawosci to pozniej tu wrzuce. Ostatnio zaprzestalem wysylania czegokolwiek bo wszystko co wrzucalem to byly wersje platne. A druga sprawa wszystko pozniej wrzucam sobie na chomika bo nie ma ograniczen, a tu chomik jest zabroniony?? a nie chce mi sie zakladac 30 kont na roznych chmurach. Ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz ? Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez DaRkShAdOw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 wystarczy jedna chmura i jedno konto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ktora ? Mega... Wiem 50 GB itp. A le w koncu to miejsce sie skonczy, trzeba kontrolowac itp. A tutaj wrzucam nowsza wersje i stara zostaje bo nie zalezy mi na oszczednosci, tak jest duzo szybciej. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 50 GB tak łatwo nie wykorzystasz.. Zawsze się znajdzie jakąś wymówkę jak się ma lenia i na tym skończymy offtopic Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Moze i w tym tez cos jest hehe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Pozno ale jest hehe "aktualizacja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi