DusieK Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Tak, to kolejny AOSP 6.0 dostępny na nasze Z1C, ale tym bardziej o wiele lepszy od poprzednich Wymagania: CWM/TWRP ROOT Odblokowany Bootloader Screeny Spoiler Pliki do pobrania Rom [TUTAJ] Gapps [TUTAJ] Fixy [TUTAJ] Instalacja: Robimy Backup (zalecane) Wchodzimy do Custom Recovery Robimy wipe data/cache Flashujemy paczke z romem i gappsami Robimy wipe data/cache Flashujemy paczke z fixami Robimy wipe data/cache Reboot system Link XDAhttp://forum.xda-developers.com/sony-xperia-z1-compact/orig-development/aosp-t3317511 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Nowa wersja, m. in. Naprawa aparatu https://mega.nz/#F!RgNVRIJT!Hf5eAdA_WdWVYkFk9q62cg Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti1122 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dziala SIM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Działa, w linku masz plik zwany podajze sim.zip i musisz go wgrać przez TWRP Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinj84 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Czy możecie podać link do fixów, bo stary nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Do najnowszej wersji fixy dzialac nie chca Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeyson Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Wgl to działa? Z kolega wgraliśmy i telefon usiadł.. Nie nie dycha nawet. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu TapatalkaPrzy przytrzymaniu power + vol- na chwilę tylko zawibruje.. Nawet się nie chcę ladowac. - przy podłączonej ładowarce mruga czerwona dioda... Help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Wgraj software na nowoWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeyson Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Wgrałem jestem na stocku.. teraz żebym sobie przypomniał na 5.1.1 twrp i root jak sie robi bd fajnie.. btw dziala to czy nie dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Rom działa, szczerze? odradzam 6.0 na Z1C.. wszystkie romy są niedorobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeyson Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 jaki polecasz na ten moment z odblokowanym bootloaderem zamiast 6.0? Co masz na myśli mówiąc niedorobione? szybkość czy znacząca ilość bugów? Chyba najważniejsze opcje działają tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Bugi, ścinki, aparat chyba dalej tragedia Dstriker zainstaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeyson Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 czym rożni sie od stocka 5.1.1? może napisz mi na pv jak mozesz żeby tu nie robić smieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 lub to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 19 godzin temu, DusieK napisał: Rom działa, szczerze? odradzam 6.0 na Z1C.. wszystkie romy są niedorobione Prawda jest taka, że to prawdopodobnie koniec Marshmallowa na Z1c...dajmy na to developer od aicp ogłosił że prace nad pianką zostały zakończone i skupia się teraz na Nugacie, który jest dużo bardziej obiecujący, teraźniejsze buildy można używać na codzień, ciągle trwają prace nad aparatem, ale to kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi