PolaQ Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Witam, temat czysto offtopowy Jaki był wasz pierwszy samochód, kto go zakupił i jakie czynniki braliście pod uwagę przy wyborze auta. Ja osobiście sam się już rozglądam za jakimś pierwszym wehikułem czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A to może napiszesz jaki masz na myśli ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Na myśli moje pierwsze autko? Jeżeli tak to rozglądam się za Audi 100, 80, Mitsubishi Galant, fajny też jest Rover 75 za którym najbardziej z tej czwórki się rozglądam. I jak będzie możliwość założenia Turbo LPG to go założe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Nie mam prawka, mam 17 lat rocznikowo, a już na 18 dostaje od taty BMW E36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Jaki silniczek w tej e36? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 1,6 rocznik 95 Az tak dużo pod maską nie ma ale przyspieszenie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ja mam Renault Laguna 2.2 dt rocznik 97 (wersja przed i po liftowa) - mam nowsze lapmy, plastiki, które zachodzą :/ 113 KM, więc nie jest źle. Oczywiście starsza generacja Diesla, więc silnik nie sprawia aż takich problemów potwierdzam z elektryką dzieją się cuda. ^^ Bardzo wygodny samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Audi A3. Małe ekonomiczne auto gaz również możliwy do założenia. Osobiście posiadam A4 B5 1.8 110KM z gazem. Po za miastem pali około 10L gazu. W mieście różnie 12-14L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Mojego pierwszego auta chyba nikt nie pobije:) bedzie najstarsze[emoji14] nissan 100nx 89 albo 90 rocznik ale to bardzo odlegle czasy. Silniczek 1.6 ale smigal jak tralala jak na swoje lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Pierwsze auto dostałem razem z narzeczoną to był Golf II 1.6 z 1989 roku bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 U mojej mają Golfa III i to cholerstwo dobrze jeździ. Tylko oni mają nakręcone niecałe 112 tys. Jeźdzą kilka km dziennie, to nie nakręci za dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Oo to tez dziadzius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Mój tata miał Golfa II z silnikiem 2.0 od Passata (seryjnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Zobacz że golfy 2 i 3 sa już stare. Za 2 tysiące miałbyś 92-96 rocznik. A wszyscy mówią na citroeny że to francuzy itd. Wbrew słów to sa bardzo dobre samochody duże wyposażenie i w takiej cenie kupisz młody samochód np. Citroen Xsara za 2 tys kupisz hdi 2000 rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Dobra cytryna nie jest zla:) a c 4 ile teraz w polsce kosztuje uzywana? Znajomy ma c4 i calkiem dobrze sie sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Tak szczerze? Sami Ci samochodu nie dobierzemy, byś musiał sam iść na jazdę próbną i jak to się mówi, zaprzyjaźnić się z maszyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Pierwszy samochód mojego taty to chyba maluch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Za c4 np 2005rok + musisz dac minimum 10tys. Nawet jakbyś trafił aby przerejestrowac to i tak dużo nie zapłacisz. Ale jak chcesz brać citroena to tylko diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 To troche duzo jak na pierwsze auto 10 tysia, znaczy w sumie zalezy jak lezy. Swoja droga strasznie drogi ten citroen u mnie samochody tutaj duzo tansze [emoji14] na pierwsze auto mozna kupic calkiem niezla fure. Takiego citroena mozna wychaczyc za mniej niz 1000 funtow:) a czemu tylko w dislu? Nigdy nie mialem citroena ale znajoma miala jedna w dislu druga w benzynie ale w sumie to zadna nie narzekala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Wcale nie są takie drogie, poszukaj jakiegos volkswagena 2005 rocznik w cenie 10tys, no raczej nie znajdziesz a Silniki diesla w citroenach są mniej awaryjne niż benzyny. Dodatkowo kupisz np silnik 1.9 czy 2.0 a spalanie będziesz miał około 5l na 100. Dodatkowo możesz szukać silnika bez dwumasy. Są takie silniki i są jeszcze mniej awaryjne, a sama dwumasa z tarczą sprzęgła kosztuje mniej więcej 2000 zł oczywiście plus robota. To do jakiej kwoty chcesz kupić samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Sprzedaję Mazdę 626 chętny? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ja w ogole nie chce czysto teoretycznie pytam. Ale dla kogos 10 tys na pierwsze auto to moze byc za duzo. Nie moge sie wypowiadac co do cen bo od kilku lat nie mieszkam w pl wiec nie mam pojecia jak to tam wyglada. U mnie golfa kupisz za 1000-1500 funtow z 2004r. A ogolnie sam osobiscie nie przepadam za golfami, jesli juz to passat wole ciut wieksze chociaz ta c4 moglaby byc. Wieksze przekonanie mam do japonskich fur raczej jakas honda civic oczywiscie z tych nowszych od 7 w gore:) a ztakich starych to kupilbym prelude. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu25 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Corsa C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 ale odkopanie tematu xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 @Mitlex Raz odkopałem temat po 1,5 roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi