PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Moduł do zarzadzania motywem w gmailu. Calkiem ciekawa opcja nie testowalem na dluzsza mete bo nie korzystam z gmaila ale wiem ze niektorzy korzystaja:) wiec lapcie:) moze komus sie przyda. Link do pobrania http://repo.xposed.info/module/in.proficientapps.gmte 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Mi tam bardziej odpowiada klasyczny motyw no ale moduł fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Mi tam szczezrze mowiac zaden:) wole inomail, fajna drobna aplikacja, obsluguje wiele kont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi